Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Default. kérdése:
Hol ismerkedjek? 25/F
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már 800 ilyen kérdés volt, elsősorban a lányoktól kérdezem. Nagyon kevés időm van, hétköznap gyakorlatilag 0, hétvégén van egy kevés, de nem tudom, milyen helyen lehetne becsajozni. Nem vagyok az a diszkóba járós típus, haverokkal szoktunk menni csocsózni meg iszogatni, de ott kevés lány van és fiatalok még. Csajok, valami ötlet ?2012. aug. 9. 16:13
2/10 A kérdező kommentje:
nem rossz ötlet, csak hát kicsi az esélye, hogy helyes lányok sétálgatnak egyedül az állatkertben... :)
2012. aug. 9. 16:15
5/10 anonim válasza:
Kimész a szigetre onnan úgy jössz ki minden zsebedben lesz egy csaj. Állítólag ott a csajok csak oda vannak támasztva a falhoz, viszed amelyik szimpi.
6/10 anonim válasza:
Oda vannak támasztva az igaz, de azért mert nem bírják a sok drogot, amit magukba nyomnak. Ez az aztán a főnyeremény!
7/10 anonim válasza:
Ott ahol én! Rengeteg csaj van, és többnyire ők találnak meg engem, csak válogatni kell, hirtelen nem tudod melyik után nyúlj... Persze akadnak merészebbek a csúnyák közül is...
Ja és nekem ez munka és szórakozás egyben... :D
Balatonmáriafürdő
Delta Retro Club
Nightclub
A körforgalom mellett a Rezeda fölött. :)
Jó szórakozást.
25 éves korhatár van, ez alatt senki nem léphet be. Ja ne papucsban vagy rövid gatyában gyere, mert a hely nívója megköveteli az kulturált kinézetet.
8/10 anonim válasza:
Merre laksz? Mit dolgozol, hogy kevés az időd?
9/10 A kérdező kommentje:
semmi extra, bp-n lakom, egy műszaki boltban dolgozom, csak meló után húzok haza gyakorolni, még így is kevés, amit rá tudok fordítani, ez a minimum, ami kell ahhoz, hogy legyen valami értelme csinálni. szóval meló-gyakorlás-alvás: ebből állnak a hétköznapok..
2012. aug. 9. 18:01
10/10 anonim válasza:
ha élőben nem megy, akár közösségi oldalon. ha igényesen, értelmesen írsz és jó fej is vagy, nem érdekelne, h interneten kezdeményezel, pedig alapból nem annyira vagyok oda érte
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!