Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen volt az első csókotok? Mesébe illő vagy rossz? Miért?
Tegnap csókolóztam először :) Egy buliban. Természetesen nem ismeretlennel, január óta ismerem a srácot, udvarolgatott, 1 hónapja szoktunk találkozgatni minden pénteken buliban, hívni szoktuk egymást, Facebookon is sokat beszélünk. Idáig mindig csak táncoltunk, kézen fogva jártunk-keltünk a helyen, arcra adtunk puszit a másiknak, de tegnap engedtem neki :) Tánc közben történt, először a nyakam puszilgatta csak. Rám nézett, folyamatosan a szám figyelte, közelebb hajolt. Tudtam, hogy meg fog csókolni, mégsem voltam ideges. Jó volt, de nagyon rövid. Kicsit kesernyés volt, ugyanis ivott már előtte a srác. Utána még kaptam kettőt vagy hármat, szintén ilyen rövideket. Szerelmes egyelőre nem vagyok, ő sem, csupán vonzódunk egymáshoz, aztán ki tudja mi lesz :) Nekem kellemes emlék marad.
17l
húúú hát én az első csókomat eléggé elbénáztam :$$ a srác már "profi" volt, és ugye gyakorlottan már dugta volna át a nyelvét, én meg azt se tudtam mit csináljak xDD a srác erre rámnézett és akkor egyszerre elröhögtük magunkat...erre megszólal a srác:- na vááárj, akkor lassítsunk..erre eékezdte buszilgatni a nyakam és végig a számig puszilgatott és amikor a számhoz ért nagyon lassan szájra puszival kezdte, aztán jöhetett a csók, amit már nem bénáztam el....nah az nagyon jó volt :3 ezt azért meséltem el, hogy ne ijedj meg ha elbénázod! az első csók nagyon keveseknek tökéletes...igazából az idő múlásával egyre jobb!! :DDD jah és nem gáz ha 17 évesen még nem smároltál! hidd el az jobban bántana, ha elsietted volna valami idegennel! ;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!