Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ha rossz leszek az első csók-kor?
azt nem lehet elbénázni hidd el, ha nem görcsölsz rajta..
hány éves vagy amúgy?
15/L
nekem az első olyan hirtelen jött mármint jó értelemben nemis volt időm gondolkodni mit csináljak. minden jött "magától"
nyugi teis ráérzel majd neked hogy "jó"
első csók: lekapott egy külföldi srác egy buliban (nem voltam részeg) elröhögtem magam táncoltunk tovább egy bő órán kresztül, aztán elköszöntünk azóta nem láttam:D otthon van külföldiában...
második csókom:(szintén külföldi, de tudott magyarul...:D) Ő egy számomra kedves személy a mai napig! Fűben fekve, kézen fogva csókolt meg természetesen elröhögtem magam... :D aztán próbálgattuk újra és profit csinált belőlem...
Nem csinálhatod rosszul... ez úgy belülről jön felesleges rástresszelni semmi ördöngősség nincs benne.. Én is mindig azt hittem h vmi nagy trükköket kell a nyelvemmel végrehajtani, de nem különösebben.. egyszerűen is lehet jól csókolni :)
18perL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!