Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ez nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez nektek mennyire jönne be?

Figyelt kérdés
Gondoltam írok egyik leányzó ismerősömnek egy zeneszámot (hangszerrel, nem pedig mosógéppel, ahogy manapság szokás). Arra lennék kíváncsi hogy ez a mai lányoknak mennyire jön be?
2012. aug. 7. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyálazz légyszi...nyálazz... :-)
2012. aug. 7. 19:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja ne! Épp elég megaszarunk van már.
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szép dolog, sokan örülnének neki. Én spec nem örülnék, nem szeretem az érzelmeket, elég fiús is vagyok, emellett ezgy érzelmi hullazsák vagyok. De amúgy kedves dolog tőled!
 4/9 Mókusgyilkos ***** válasza:
hát a felük azt se tudja h olyan h hangszer valaha is létezett. a másik felüknek ált. teszik ha tudsz vmi hangszeren játszani és játszol neki bár én ezt csajozásra még nem használtam de úgy unalmamba bnőknek már mutattam pár darabot zongorán és szimpatizáltak a dologgal.
2012. aug. 7. 19:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nyálas dolog...de ha a lánynak a nyálgépek jönnek be akkor oké a dolog...:D csak kérlek ne lassítsd vele a youtube-ot hanem üziben küldd el neki...köszi ;)

Egyébként nekem eddig az egyetlen ilyen ami bejött az a szeretlek s-el..:D utálom az ilyen nyálas dolgokat de az tetszett h sms-ekből írta...:)

2012. aug. 7. 20:06
 6/9 anonim válasza:
attól függ, hogy milyen a lány. Nekem pl a nagyon nyálas nem jön be. De szép dolog:)
2012. aug. 7. 20:12
 7/9 A kérdező kommentje:

hát a nyálas részt azért nem tudom garantálni, mert szöveget nem tudok írni :/

viszont azon kívül minden (dob, basszgitár, gitár, néha még a zongora is) megy

2012. aug. 7. 20:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem értem,hogy miért hiszik egyből az emberek,hogy ha egy fiú dalt ír egy lánynak,az csak valami csöpögős nyálas izé lehet...nekem is írt a barátom már dalt és ő nem az a nagyon romantikus alkat,ennek megfelelően a dal sem ilyen lett,de mégis rólunk szólt...és kifejezetten szeretem,mikor gitározgat mellettem,épp csinálok valamit és összeimprovizál olyan szövegeket néha a semmiről,hogy már sírok a röhögéstől...szóval nekem igenis bejön a dolog,főleg a gitár.
2012. aug. 7. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék neki,szeretem,ha egy fiú énekel nekem,akármilyen a hangja...Ha szöveg is van hozzá,az pedig nagyon egyedi.Ez nem "nyálas" ,inkább a másik kedvében járás.
2012. aug. 7. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!