Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek hogy jönne le,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek hogy jönne le, ha fb-n hívna egy fiú randira?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy lány, bejelöltem fb-n és egy suliba is járunk. Élőbe akartam kezdeményezni de egyszerűen nem tudtam, mert sosem volt egyedül. Meguntam a várakozást és fb-n szeretném elhívni valahova. Lányok, ti mi szólnátok ha egy fiú fb-n hívna el vhova?

17/F

2011. márc. 13. 17:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Fiúként mondom, hogy szerintem nem előnyös.. Hatásosabb ha Lát, hallja a hangod, esetleg fogod a kezét vagy vmi.. :D + ha írkáltok van ideje "gondolkodni" és lehet hogy már nem is ő fog válaszolni, nem az ő véleményét kapod hanem amit 4 barátnője 2perc alatt összedobott msn-en..
2011. márc. 13. 17:17
 2/18 A kérdező kommentje:
nem ismerjük egymást, csak látásból. Igen én is így gondolom, de nem tudok hozzáférni, mindig van vele valaki..
2011. márc. 13. 17:18
 3/18 anonim ***** válasza:
hát nekem nem tetszene, azt gondolnám mekkora kocka vagy hogy nem mer személyesen elhívni
2011. márc. 13. 17:19
 4/18 anonim ***** válasza:
hát akkor már inkább telefonon..
2011. márc. 13. 17:21
 5/18 A kérdező kommentje:
a leszólítással semmi gond nem lenne, hidd örülnék neki hamár végre leszólíthatnám ;)
2011. márc. 13. 17:21
 6/18 OneFlyingGirl válasza:
Hmm.... Hát én erre nem tudok mit mondani, mert még nem hívtak FB-én randira. De szerintem vágj bele, ha személyesen nem megy. Sok sikert! :)
2011. márc. 13. 17:25
 7/18 anonim ***** válasza:
ha te is tetszel neki, akkor tök mindegy, hogy hol hívod el, a lényeg úgyis utána következik ;)
2011. márc. 13. 17:34
 8/18 anonim ***** válasza:
szólítsd csak le, hívd félre vagy figyeld ki! mindenképpen kezdeményezz ha szeretnél vele találkozni, de a fb-ot én kizárnám, ha nem is ismeritek egymást nagyon. én jót nevetnék, hogy nézd mááár, ezt a srácot szoktam látni itt meg itt és úristen mit akar tőlem!? nem biztos, hogy őszintén tudnám lereagálni, kicsit személytelen és bizalmatlanságra ad lehetőséget, ha ott írsz neki. hajráá :)
2011. márc. 13. 17:35
 9/18 A kérdező kommentje:
én is jobban preferálom azt, hogy élőbe mert úgy sokkal hitelesebb lenne meg minden. az a baj hogy mindig a barátnőivel van és az meg milyen beszélgetés lennemár ha így szólítanám le?
2011. márc. 13. 17:39
 10/18 anonim ***** válasza:
Miután nálam az ég világon senki sem próbálkozik, én már annak is örülnék, ha valaki fb-on rám írna...
2011. márc. 13. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!