Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szerettek kapi első randira?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 13:58
2/20 anonim válasza:
Mosolyt,kacsintást,fürkésző tekintetet...
3/20 napietus válasza:
csokit. jó csokit :) pl. hennessy bon-bont
4/20 anonim válasza:
én nem szeretem az ajánbdékokat, nekem nem kell semmi 20L
5/20 anonim válasza:
egy új Fiat 500ast 1000 literes üzemanyag utalvánnyal, és egy fehérarany, gyémánt köves gyűrűt a kesztyűtartóba a 200.000 Ft-os Zara utalvány mellé
6/20 anonim válasza:
Egy Astra féltengelyt! :) Én pl egyik első találkára se vittem semmit a hölgynek,mégis összejöttek a dolgok!
26/F
7/20 napietus válasza:
14:05, én nem bíznám az életem olyan szerkezetre, amit olaszok raknak össze, a többi viszont jól hangzik :D
8/20 anonim válasza:
14:06! Akkor milyen szerkezetre bíznád rá magad ha Olaszra épp nem?
9/20 anonim válasza:
Miért, első randira általában szoktak kapni bármit is a nők? :D
20L
10/20 napietus válasza:
tudom, hogy sztereotípia, de szerintem német autót kell venni, olasz cipőt és magyar bort :)
ez alól 1 kivétel van, a Volvo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!