Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szerettek kapi első randira?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 13:58
11/20 anonim válasza:
14:15 A német autók javát pl: Jetta Törökországban rakják össze! Ez egy tévhit hogy az Olasz kocsik rosszak! Ellenben én is egy német autómárkát forgalmazó autószalonban dolgozom,van is szervizünk de 10 autóból amit hoznak 3 olasz,és 7 német! Ezek nem véltlen tények!
12/20 A kérdező kommentje:
hát előre én kocsit nem viszek XD, még utána sem hiszem :D
gyűtűt sem adnék előre, de azért köszi a válaszokat :D
2011. szept. 15. 14:32
13/20 napietus válasza:
ha szakember mondja, elhiszem. mondjuk én az ismerőseim körében tapasztaltam, hogy a fiatokkal, alfákkal sokkal hamarabb van zűr, mint pl. az opelokkal, vw-kkel vagy bmw-kkel.
de írtam is, hogy ez sztereotípia részemről, nem értek annyira hozzá. berögzült előítélet :)
14/20 anonim válasza:
Nem is megrovásként szántam,csak a tényeket közöltem! Mindegyik márka más világ! Pl Én motorban csak Japánt veszek! :)
15/20 napietus válasza:
ezt a nevedből mindjárt gondoltam :) azt én is úgy tudom, hogy a japán motorok jók :)
16/20 anonim válasza:
csak azért írtam Fiat 500at mert az oylan nagyon csajos de ha magamra gondoltam volna akkor egy HZJ Landcruisert írtam volna aminek kétlem hogy örülne egy csaj :D
17/20 napietus válasza:
hát én jobban örülnék neki, mint egy Fiat 500-asnak...
18/20 anonim válasza:
Egy tanács: ne vigyél első randira ajándékot a lánynak. Másodikra már odaállíthatsz egy szál virággal, vagy egy jófajta csokival. De szerintem elsőre inkább ne.
20/20 anonim válasza:
Hát, nem tudom! Valami apróságot. De szerintem az első randira nem is kell semmi! :) 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!