Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan győzzem le a félelmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le a félelmet?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok, még sosem volt barátnőm, nem is csókolóztam, még puszit se nagyon adtam lánynak. Fiatalabb koromban nyominak, lúzernek tartottam magam, de ez megváltozott, és (szerencsére) nagyon helyes vagyok. Sok lány megnéz engem, sőt szinte mindegyik.

De nem tudok kapcsolatot létesíteni velük, attól görcsölök, hogy nekem nem menne, nem tudom a csajozós dumákat, nincs tapasztalatom és félek az ágyban is nagyon leégnék, mivel szűz vagyok.

2012. aug. 7. 07:24
 1/10 anonim válasza:
Neked az önbizalmadon csiszolni már nem kell!:) Viszont a bátorságodon annál inkább!!Ma már az a világ van ahol nem igazán nevetnek ki ilyen pasikat!Nem kell félni!Az a lényeg ha megismersz valakit akkor ne tüntesd fel magad macsóként mert akkor elég kellemetlen lesz az igazsággal szembesíteni a kisasszonyt!:)Nagyon sokan vannak a te helyzetedben és ott rontják el az egészet,hogy úgy állítják be magukat mint egy tapasztalt,szexisten,nőcsábász...stb. viszont ha valóban oda kerül a sor akkor vannak a nagyobb problémák és a kis hölgyben egy olyan kép bomlik össze amit neki állítottak fel!Viszont ha ezt már az elején érezteted vele vagy közlöd ,véleményem szerint tuti sikered lesz mivel egy nő szereti ha fölényben érezheti magát és bevezetheti a pasit a rejtelmekbe!:)-TAPASZTALAT-!Görcsölni sosem kell!!!!!Mindíg vegyél egy mély lélegzetet és uccu neki!!:)Nincs csajozós duma!Hülyeség!Mindent a helyzet ad magától!A lényeg: Ne parázz,ez nem gáz egyáltalán!!!!Még előnyödre is válhat...
2012. aug. 7. 07:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne akard legyőzni, mert aminek ellenállsz azt fenntartod, engedd, hogy ott legyen és ettől függetlenül cselekedj. Ha engeded jelen lenni, akkor majd idővel elmegy magától. Nagyrészt attól görcsölcs, hogy félsz és nem attól amitől félsz, mert amire azt hiszed, hogy félsz az igazán nem nagy dolog, test a testtel..nem nagy ügy.
2012. aug. 7. 07:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Még egy tánács: az eszedbe se jusson, hogy bevallod, hogy még szűz vagy!! Annak idején mikor elvsztettem a szüzességem, a csaj azt mondta, ha szűz lennék szóba sem állt volna velem, attól függetlenül, hogy ezen kívül minden rendben volt. És a lány csak 19 volt. És jobban ment mint egy tapasztaltnak, szóval inkább a belső dolgokra öszpontosíts, ha az okés lesz, a test teszi a dolgát.
2012. aug. 7. 07:49
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

De nem értem, az első hozzászóló azt mondja ne játsszak macsót hanem legyek őszinte, a második hogy nem mondjam meg szűz vagyok, akkor hogy viselkedjek?

Pl. legyek nagyon kedves, vagy inkább a rosszfiús viselkedés jó, vagy egyik sem?

2012. aug. 7. 08:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Add nagadat és ne izgasson ki mit gondol a saját véleményeidről, de tényleg nem jó ötlet ezt a szüzesség dolgot bevállalni, ha akkor beismerem lehet, még ma is szűz lennék:D
2012. aug. 7. 08:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Legyél laza, bátor, és mutasd ki, hogy van önbizalmad. Ez esetben semmi jelentősége annak, hogy volt-e már barátnőd.

Nem értek egyet azzal, hogy ne mond meg, hogy szűz vagy. Mivel lehet ügyetlen leszel kicsit elsőre, szerintem gáz, ha nem mondod meg, mert akkor azt fogja hinni a lány, hogy te alapból ügyetlen vagy, pedig már voltál lánnyal. Egyszerűen csak várd meg a megfelelő alkalmat. Ne ezzel indíts, hanem előbb yd, hogy megkedveljen téged. Ha már kedvel téged, a legkevésbé se fogja ez érdekelni.

Az ismerkedéshez, meg nem kell csajozós duma. Én sokkal jobban szeretem, ha valaki, akivelé szemezek, csak úgy odajön hozzám, mondjuk egy pub-ban olyanokkal, hogy gyakran járok-e ide, hova szoktam még járni, stb.

2012. aug. 7. 09:06
 7/10 anonim válasza:

Én nem azt tanácsolom,hogy ha valakivel megismerkedsz akkor azzal indíts,hogy szűz vagy,hanem ha eléred a kapcsolat azon fázisát akkor igen is tudatni kell,hogy mi a helyzet!!!Az előttem szólóval egyet értek miszerint ha nem mondod meg és -ne adj isten- ügyetlen leszel akkor valóban azt fogja gondolni a lány,hogy ahhoz képest,hogy voltál már lánnyal ügyetlen vagy...!Olyan nincs hogy legyél rossz fiús!!!!LEGYÉL ÖNMAGAD!!!!!!!!Ez nem kérdés!

(első kommentelő 24/L)

2012. aug. 7. 10:26
 8/10 anonim ***** válasza:

El kell kezdeni szocializálódni!

Ha a csajokhoz félsz odamenni utcán vagy bárhol máshol, akkor kezd el kicsiben: menj oda idegenekhez beszélgetni. Akár azt is megkérdezheted kezdetben, hogy mennyi az idő vagy az időjárásról beszélj vagy bármiről. Ha már tudsz más férfiakkal, esetleg idősebb nőkkel beszélgetni, akkor jöhetnek a nem túl szép nők. Ha velük is tudsz beszélgetni, akkor jöjjenek a szép nők! Ezzel a módszerrel tutira le fogod gyűrni a félelmeidet.

2012. aug. 7. 12:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Szocializáltsággal nincs bajom, sok barátom van és sok csaj akinek tetszem, de nem merem nekik megmondani, nem merem megérinteni, nem merem randira hívni őket, de tudok velük beszélgetni, és tudom, hogy volna aki összejönne velem
2012. aug. 7. 14:57
 10/10 anonim válasza:

Legyél nyílt a csajokkal és kedves,megértő.

Ne félj ha tetszel valamelyiknek akkor már semmi baj nincs nem fog cikinek találni rajtad semmit.

2012. aug. 20. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!