Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a fenébe létezhet ilyen?
sziasztok,
hogy a fenébe létezhet, hogy ennyire nincs szerencsém a csajokkal?
eddig 1 komoly kapcsolatom volt, több mint fél évig tartott, de annak is már vége lassan 2 éve.
azóta kb semmi érdemleges nem volt.
tegnap is voltam a sundown medencés partyn, és ott is csak azért jött össze valami, mert a lány kezdeményezett.
valahogy nem szoktam hozzá, és ezáltal nem is tudok kezdeményezni, nagyon csökkenne az egóm ha a lányok elutasítanának, ezért inkább meg se próbálom...
eddig csak akkor jött össze valami, ha a lány lépett, mert én kb soha nem szoktam nyitni.
kinézetem szerintem túlzás nélkül átlag felettinek nevezhető, mivel testépítő vagyok, ezért a korosztályomnál jóval izmosabb fizikumom van, és a visszajelzések alapján helyes is vagyok.
nem tartom magam beképzeltnek, a csúnyább lányokkal is kedvesen elbeszélgetek, a stílusom is rendben van szerintem, nem vagyok ilyen díszmajom mint a fiatalok nagy része.
az a bajom, hogy nem merek kezdeményezni, mert félek az elutasítástól, meg gondolom eléggé látszana rajtam, hogy izgulok, hogy megnyerőnek tűnjek elsőre... ezért inkább mindig megvártam, míg valaki kezdeményez, holott nekem illene lépnem.. :D
kinézetem szerintem túlzás nélkül átlag felettinek nevezhető <---> nem tartom magam beképzeltnek, a csúnyább lányokkal is kedvesen elbeszélgetek
Ez kicsit ellentmondásos, nem?
Oké, én kérek elnézést.
A kérdésre válaszolva, szerintem mindenképpen érdemes lenne kezdeményezni, és nem a sült galambot várni. Én is ebben a helyzetben voltam pár éve, semmi nem akart összejönni, aztán most lassan 2 éve van barátnőm. Önbizalom, ha másképp nem megy, igyál 2 felest.
Azért nem mersz kezdeményezni, mert még soha nem próbáltad. És ha a csaj nemet mond, akkor mi van? Máris közelebb kerültél a következő igenhez.
Sok csaj ( a többség) nem fog hozzád odamenni, ha te nem lépsz, sose ismerkedsz meg velük.
Nem úgy kell elképzelni, hogy azonnal le kell támadni.
Tetszik a lány. Nézed (naná). Észreveszi,rámosolyogsz. Visszamosolyog. Kicsit igazgatja a haját, stb. Máris tudod, hogy tetszel neki, nyert ügyed van, csak oda kell menni.
Kezdetnek megteszi egy "Szia, Béla vagyok. Először jársz itt?"
Nincs ebben semmi halálos veszedelem.
Ha a csajnak tetszel, tök mindegy mit mondasz elsőre, ő is segíteni fog, hogy normális beszélgetés kialakuljon.
hát igen, tényleg rutin kérdése az egész.
erőt veszek magamon, és remélem sikerül valamit alkotni.
köszönöm a biztatást. :)
testépítő :)) hmm.. nekem írhatsz :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!