Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a fenébe létezhet ez?
"arckönyvön"??? XD Minden nap tanul valami újat az ember.
Tipp: tele van pénzzel, és nem az iskolátokból válogat magának csajt.
2dolog jöhet szóba..:)
az 1. az hogy nagyon jó a szövege csak veletek nem foglalkozik
a 2. az hogy eszméletlen gazdag és olyan csajokkal lóg akik a kesre mennek..ez a legvalószniübb mivel a telefonszámlát is fizetni kell ('állandóan telefonál"
én se haverkodtam anno az osztályomba...
úgymond nem a sulis kör volt az én köröm engem nem kötöttek le a dolgaik...
(és volt / van elég sok barátom köztük jó csajokkal is)
,ha tehettem kerültem a sulit...
osztálytársak előtt sose nyíltam meg = nem ismertek igazan pedig 8évig voltunk együtt..
Hát mondjuk van pénzük az biztos. de akkor is, olyan nincs, hogy valakinek egyetlen haverja sem legyen a suliban, nem? meg amennyire tudom a bnőjével évek óta együtt vannak, tehát nem hisze, hogy a pénzért lenne vele.
gyerekek gyerekek,nem a penz a lenyeg mikor fogjatok mar fel?es hogy egyetlen haverja sem legyen,hidd el hogy van,nekem megvannak az en baratjaim,suliban senkivel nem haverkodom,mert nincsen szuksegem ra,es igen tobb lany haverom van mint fiu,egy lany is pont ugy lehet barat mint egy fiu,o is igy van ezzel.
ennel a kerdesnel van a valasz
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__11..
parasztsag hogy a lanyok a nyalos szerelmes erzeki fiukat szeretik,a 00,37 es valaszolo pontosan leirja amit kell,igen az a ferfi,neki lehetnek bomba csajai,a tobbinek soha,mert egy olyan no aki mindennap le van szollitva annak nem a nyalas kis pasik jonnek be,hanem a talpraesett ferfiak,akik felnottek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!