Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barát exe tabu?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 00:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez kurv@ jó film/könyv cím lenne
2012. aug. 5. 00:13
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
a barát.exe miért lenne tabu? futtathatod amikor akarod, hacsak nem vírus
2012. aug. 5. 00:13
 3/7 anonim ***** válasza:
számomra igen, na meg annó ezt meg is beszéltük a barátnőimmel. hiába túl van rajta az ember, okozhat kellemetlen helyzeteket, pillanatokat mind 3 félnek.
2012. aug. 5. 00:19
 4/7 anonim ***** válasza:

nálunk nem volt az

haver dobta a nőt, 1 évre rá én összejöttem a lánnyal

később sztorizgattunk, hogy mindkettőnknél ugyanazokat, ugyanúgy csinálta :-)

2012. aug. 5. 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem. Szerintem nem az. Bár sokan annak tartják, de nem értem miért. Itt a példa: Barátnőmnek exe rám mászott és nekem is nagyon tetszett már rég óta, össze jöttünk, és a lány kb egy évig nem szólt hozzám. Legjobb barátom, saját maga hozott össze az exével,(Fú, az nagyon pojén volt. Nem akartam össze jönni vele mert féltem ,hogy neki is fájni fog, de ő mondta a srác háta mögött ,hogy: Kapd má le! Kapd má le! B*zmeg mi a f*sz van, kapd má le te marha!!:D) szóval ez ember függő is.:))
2012. aug. 5. 00:40
 6/7 anonim ***** válasza:

valakinél az...barátnőm járt egy pasival aztán szakított vele és a pasi haverja meg tepert utána és összejöttek

a csávó meg agyf@szt kapott és azóta gyűlölködik meg minden baja van

előttem meg velem járt az a srác és nekem érdekes, semmi bajom nincs amiért a barátnőmmel jár most

2012. aug. 5. 00:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül tabu, ha két ember összeillik miért ne lehetnének együtt. Egy korábbi kapcsolat ne legyen akadály.

Az meg már más tészta, hogy ebből milyen problémák lehetnek a jövőben.

Ez is emberfüggő, de leginkább akkor jelentkezhetnek problémák, ha közös programra kerül a sor, és ott van az ex korábbi és jelenlegi barátja is.

2012. aug. 5. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!