Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok(tudom, hülyének néz ki hogy iylen fiatalon ezen idegeskedek)de általában semmilyen fiú nem kezd ki velem, cska azok, akik komolyan mindenki után mennek vagy az olyan nagyobb, 20-24 évesek, de a suliban és a városban korombeli fiú egyiksem. Jó tanuló vagyok, a legjobb az osztályban, azon kívül a legtöb suli programot is én rendezem, találom meg a partykat, akciókat a barátokkal. Nagyon sok barátom van, de azok a legmenőbb srácok és bandák egyáltalán nem foglalkoznak velem,mintha lenéznének, viszont a barátnőimmel, akik komolyan hogy nem is legszebbek( nem, nem gondolom aszt hogy én a legszebb vagyok) és csak a hülyeségek érdeklik őket, velük igen. Nemtudom most mi a baj velem, arra is gondoltam hogy lehet nem vagyok elég szépp, de akkor eszembe jütt az a kb. 10-ből kilenc ember, aki állandóan aval van miért nem megyek modellne mert hogy csinos vagyok és különleges az arcam. Most nemtudom mivan és hogy milyen is vagyok valójában..2012. aug. 3. 19:05
2/3 A kérdező kommentje:
:)
2012. aug. 3. 21:42
3/3 anonim válasza:
Szerintem egy buta és nem annyira szép lányt összeszedni sokkal könnyebb, mint egy szépet és okosat.
Bőven van még időd normális manust találni... nyilván jó lenne meg minden, de pláne ha rágörcsölsz, nehezebben megy a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!