Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fog velem még akarni találkozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog velem még akarni találkozni?

Figyelt kérdés
Megfogadtam a tanácsot, társkeresön a végénél fogtam meg a szituáciot, és rögtön rávezettem a témát arra, hogy én randizni szeretnék, nem kivánok honapokig csetelgetni, elvégre nyár van, és ilyenkor mindenki fokozottan keresi a másik nem társaságát. Találkoztunk is, feljött hozzám a városba, egész délután kószáltunk a város szép helyein, nem voltam nyúl közeledni fizikálisan, nem smároltam le, ugy csináltam mint a lányok, és az utolso pillanatban visszatáncoltam. A lány egy kategoriával jobban néz ki mint én. Fog velem találkozni még? Nem szoktam megbeszélni randi végén a folytatást, mert az olyan kiskutyás...majd ha hiányzunk egymásnak akkor megbeszéljük a találkozót. Csak én már annyit szivtam lányokkal, hogy félek, hogy ez a lány is szó nélkül ott fog hagyni, noha nem tünt ugy, hogy unná a társaságom, inkább ellenkezőleg. Még annak a 10 percnek is örült, hogy késve indult a vonata, amivel hazament, és igy tovább lehetett velem.
2012. aug. 3. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Először is csak a pasiknál van olyan, hogy "kategória". Nőknél két kategória létezik: "bejön", "nem jön be".

Mi nem tudjuk amúgy megmondani, hogy fog-e veled találkozni. A legjobb, ha írsz neki, vagy felhívod, hogy jól érezted magad, szeretnéd megismételni. Minden más hülye agyalás, semmi értelme!

2012. aug. 3. 14:08
 2/9 A kérdező kommentje:

az lenne a legoptimálisabb, hogyha ő akarná a találkozót.

másrészt, meg ha lenne egy csávoka, aki jobban néz ki mint én, akkor nem hülye lenne e őt választani?

2012. aug. 3. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha csak ülsz a babérjaidon, és várod, hogy írjon, akkor több eshetőséged is van.

1. nem jössz be neki, nem ír.

2. bejössz neki és ír.

3. bejössz neki, de mivel általában a fiúk szoktak kezdeményezni, várja, hogy jelentkezz.

Szóval csak nyerhetsz azzal, ha te hívod őt. Nincs veszíteni valód, és ne is légy annyira kényelmes. Most menj el te hozzá.

24/n

2012. aug. 3. 14:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Juj! Hát én most dobnálak, ha ezt olvasnám! Légy férfi!

És nem, a nők nem a külső alapján döntenek elsősorban! Persze, van olyan is, de neked olyan nő kell? Ha igen, meg is érdemled!

2012. aug. 3. 14:18
 5/9 A kérdező kommentje:
de kezdetben nem volt kiirva szinte semmi az adatlapjára, most meg már kitöltötte az ideál részt meg iyleneket...
2012. aug. 3. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nem illik rád a leírás,akkor cumi...:D
2012. aug. 3. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Én egy randi után kizárt, hogy elhívnám a srácot második randira, bármilyen jó is volt. Ez a te dolgod, szedd már össze magad!

Alapból ő ment hozzád, most te jössz.

2012. aug. 3. 15:48
 8/9 A kérdező kommentje:
hát engem csak az fog felháboritani, ha majd valami tölem jobban kinéző fickóval fog inkább elmenni. Én is kereshetnék másik lányt, de most ilyen semmiresejó 1-randikkal nem jutok sokra egy lánynál sem, ha nincs folytatás, pedig miért ne lehetne?
2012. aug. 3. 15:54
 9/9 A kérdező kommentje:
randin jol érzi magát mindenki, hazamegy a lány, agyal, hogy tulképp nem is nézek ki neki elég jol, meg amugy is, talál tölem sokkal jobbat, aztán ennyi vót, gyártja a kifogásokat, hogy ezért-azért nem tud jönni randira...
2012. aug. 3. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!