Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkozni kéne de hogy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adelin kérdése:

Találkozni kéne de hogy?

Figyelt kérdés
Sziasztok...! Van egy fium 18 éves! én három évvel fiatalabb vagyok tőle! Mos h itt a nyár,június 15-16 óta nem is találkoztunk mert nem tudunk mikor! A fiu Nyíregyházi! Mi 20 kilóméterre lakunk nyiregyházától és ma lenne a randink délben. Hogyan tudnák vele találkozni? ha a szüleim megtudják tuti agyonütnének!
2012. júl. 6. 08:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem. Azt írod ma van délben a randi. Akkor nem értem a hogyant?
2012. júl. 6. 08:11
 2/14 anonim ***** válasza:

Értelmetlenül, zavaróan, és feleslegesen használod a felkiáltójelet. Tulajdonképpen csak a legutolsó felkiáltójelnek van oka, a többi lehetne pont. Ez alapján nagyon éretlennek tűnsz.

20 km-et nehogy már ne tudj utazni! Mondd meg, hogy mész, és kész.

2012. júl. 6. 08:12
 3/14 A kérdező kommentje:
hát hogyan találkozzak vele anélkül hogy a szüleim rájönnének?
2012. júl. 6. 08:18
 4/14 jin ***** válasza:
"Kimész sétálni" és a már nagykorú barátod oda tolja a pofáját mert ő már megteheti és nehogy már te menj hozzá
2012. júl. 6. 08:24
 5/14 anonim ***** válasza:

Gondolom, nem neked kell utaznod a fiú után, hanem ő megy.

Akkor csak helyben kell elmenned egy indokkal...

2012. júl. 6. 08:26
 6/14 A kérdező kommentje:
de most én megyek ő nemszerer kijárni mert az apja pont a szomszédunk és az apja elzavarta innen laknimbe az anyjához.mert az apjáék elváltak. Ezért néhz én járok bedemár régen találkoztunk
2012. júl. 6. 08:35
 7/14 kendrazoltan ***** válasza:
Akkor találkozzatok valahol félúton, te pedig beszélj valamelyik barátnőddel, hogy falazzon neked, ha úgy van (ha mindenképp hazudnod kell otthon, akkor mondd azt, hogy a barátnődhöz mész)...
2012. júl. 6. 09:21
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha már úgyis bemész Nyíregyházára,akkor kösd össze a kellemest a hasznossal és vegyél egy helyesírási szótárt.

Szerintem kéretőzz el a szüleidtől,hogy el szeretnél menni.

2012. júl. 6. 09:22
 9/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! telefonrol vagyok és azon nem tudok helyesen irni valahogy nem áll kezemre.és amugyis megértetted a kérdést vagynem?
2012. júl. 6. 11:03
 10/14 jin ***** válasza:

Én is telefonról vagyok.....

MIlyen telod van?:)

2012. júl. 6. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!