Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barát/barátnő exe tabu?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 20:27
1/13 anonim válasza:
nem. én simán összejönnék haverom excsajával. most miért ne? már elvileg nem járnak...
3/13 anonim válasza:
Ha az egyik még mindig szerelmes, legfeljebb nem az orra előtt bájolognánk. Akkor sem mi bujkálnánk előle, inkább kerüljön ő minket.
5/13 anonim válasza:
Ez a barátod/barátnődtől függ. Nekem is volt 1 exem,aki tabu..nem akartam meglátni mellette egyik barátnőmet sem.A többi viszont nem érdekel.A legjobb barátnőm most a legutóbbi barátommal jött össze,akivel én is továbbra is tartom a kapcsolatot.Már lassan fél éve együtt vannak.Én pedig 10hónapja együtt vagyok a szerelmemmel és ezután már az a bizonyos egy sem érdekel..mármint,hogy összejön e vele egyik barátnőm vagy sem..
6/13 anonim válasza:
tahóság összejönni haver excsajával.
7/13 anonim válasza:
legjobb barátnőim exe tabu. akrmennyire nincsenek már együtt, sosem lesz közömbös. persze van oylan szitu amiben azt mondanám hogy oké legyen, mégsem tabu. ha abarátnőm is mondaná hoyg simán nem gáz, és ha tényleg nagyon szeretnénk.
8/13 anonim válasza:
én expasim haverjával jöttem össze, 2éve együtt vagyunk, és az exel is joban vok(simán elbeszélgetünk, meg ha megyünk bulizni ö is jön, de semmi puszi, semmi tánc v vmi...)
9/13 anonim válasza:
nálam ez nagyon tabu, utálom az olyat.
10/13 anonim válasza:
nekem is bejön legjobb barátnőm ex pasija.már azelőtt bejött hogy összejöttek volna de akkor elfelejtettem most pedig újra bejön.barátnőm tudja és még örül is neki.és szívesen összehozna minket csak foglalt a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!