Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő exe tabu? (tov lent)
Szval arról van szó hogy jártam egy lánnyal másfél hónapot majd szakítottam vele mert nemakartam átverni most összeszeretnék jönni egy másik lánnyal ő meg ezzel a dumával van hogy barátnő exe tabu...Elsősorban lányok véleményét kérném Előre köszi
16/F
Figyu, ha a másik csaj azt mondja, h tabu, akk ott nagyon nincs mit tenni... Esetleg megpróbálhatod megpuhítani, ilyenek.
Am ha én vmelyik bnőm összejönne exemmel, próbálnám rávenni, h hagyja abba a dolgot, mert egyikről sem vagyok jó véleménnyel : D
a barátnö exe tabu..igen ez is egy folt a nö hatalmas fehér lepedöjén -amit ha megnézünk rájövünk hogy fele egy merö folt-ez a barátnö bizony nem olvasta tovább a "kisjányok és bajátnyöi" könyvet és kihagyta hogy: "a barátnö exe tabu, amenyiben: szerda van,a barátnö depis és nincs új barátja, fáj a bokánt,-fejünk,-ujjunk,-hátunk, szomjasak vagyunk,éhesekek vagyunk ,fáradtak vagyunk vagy az ex ronda" tapasztalatom szólt
GrimReaper 21/f
okéé.. utolsó kifejtenéd magyarul is? mert nem értetem egy szót se
GrimReaper 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!