Miért tabu sokak számára a barátnő expasija?
Ezt ne tőlünk, hanem az érintett barátnőtől kérdezd meg.
Nekem volt olyan exem, akivel összejött barátnőm, az a szitu egyáltalán nem zavart, mert nem volt olyan erős a kapcsolat anno. De lenne olyan, akivel zavarna, ha a barátnő miatt találkozom kellene.
majd ha idősebb leszel megérted.
nekem elég bizarr lenne. jó esetben egy társaság vagytok, milyen érzés lenne a barátnőd szájából kilógó expasidat nézegetni egy iszogatás alkalmával? pláne ha a srác dobott, és még nem heverted ki.
annyi pasi van a világon, miért pont más expasija kéne?
Nálunk nincs nagy haveri társaság. Mindenkit külön ismerek, vagyis nem futnánk össze baráti társaságokon.
Azért lett vége a kapcsolatnak, mert nem jöttek ki jól, nem voltak egy hullámhosszon. Ezek után nem értem, miért baj az, ha mi meg igenis jól megvagyunk és élvezzük egymás társaságát.
A gentleman szabályzat része:
"Nem hajtunk a barátaink exeire és egyáltalában senkire akivel barátaink a múltban vagy a jelenben próbálkoznak/tak összejönni."
Ez egy elég érdes megfogalmazás. Ugyanez érvényes a hölgyekre habár talán nem ilyen szigorúan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!