Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barát/barátnő exe tabu?

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 20:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pár hülye találmánya...akkor ne gyere vele össze ha a barátod még szereti az illetőt mert akk féltékeny lesz és ez a kapcsolatotok rovására mehet. Mindenképp kérdezd meg h zavarná e..de ne tedd fel a kérdést így nyíltan mert lehet h nem mondaná meg az igazat
2011. jan. 6. 19:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
nemértem mér van ez a felfogás ennyi embernél... már nincsenek együtt, szakítottak, semmi közük egymáshoz, mindegyik azt csinál amit akar, azzal akivel akar. egy válaszoló írta a sok hülyeség közt, hogy szerinte nem tabu, max nem a 3. személy előtt fognak bájologni. az viszont tényleg tahóság ha direkt szemébevágja hogy nesze most az enyém hahaha temeg még szereted. de meglehet szerintem ezt beszélni, csak azér nehogy már ne jöjjenek össze mer valaha egy barátjával járt...
2011. jan. 6. 21:23
 13/13 anonim válasza:
100%
Szerintem ez egyénfüggő,mert van akinek hatalmas egója van és nagyon rossz néven venné és van aki elfogadja. ,de semmiképp sem tabu.Jó most magam mellett állok ki. Mert én is összejöttem az egyik legjobb barátom volt barátnőjével.Kicsit kínos volt az elején,mert rövid idő telt el a szakításuk után, de nagyon tetszett a lány és tudtam már régóta hogy én is tetszem neki. De a barátom végül lazán kezelte a helyzetet és nem rágott be. Egyedül az volt rossz,hogy mint utólag kiderült még amikor ők együtt voltak féltékeny volt rám a srác, de hát ez van akkor nem volt még oka rá. Szóval lényeg,hogy a barát/barátnő párja TABU,de ha szakítanak onnantól már nincs közük egymáshoz:)
2014. jan. 30. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!