Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés csendesebb lányokkal?
Nem vagyok teljesen kezdő, de azt hiszem bennem van a hiba az ismerkedés terén. Lehet hogy túl sablonos vagyok? Nem tudom... Szerintetek(akár lányok is írhatnak) miről érdemes első beszélgetésben beszélni, illetve hogyan érdemes közeledni, megszólítani?
A normális hangnemű válaszokat előre is köszönöm!
"Szia, szimpatikus vagy, van kedved beszélgetni?"
"Szia, meg szeretnélek ismerni"
Ha nem túl nyomulósan, de egyértelmű és őszinte vagy, szerintem az a nyerő a félénkebb lányoknál.
Örülni fognak, hogy beszélgestz velük.
(Kivéve ha annyira visszahúzódó hogy kapcsolatot se akar)
Szerintem mindegy, hogy az első beszélgetés alkalmával miről beszélsz, látni fogod egy idő után, hogy szimpatikus vagy-e a lánynak. Pl. nem csak egy-két szóban válaszol, nem másfelé tekintget más beszélgetőpartnert keresve, hanem rád néz, esetleg mosolyog, érdeklődik a te dolgaid iránt is, nem csak kérdésekre válaszol. Én nagyon csendes lánynak tartom magam, de nálam kb. így működne.
Ami még előfordulhat, hogy zavarba jön és azért esik nehezére a társalgás, akkor pedig azt kell elérned, hogy ne "féljen" tőled, kicsit oldottabb legyen a légkör, de ez annyira függ attól, hogy hol vagytok, mit csináltok stb. , hogy nehéz ötletet adni.
Ill. még valami: szerintem, aki csendes alapjáraton, az nem biztos, hogy szeret olyan helyen beszélgetni, ahol sokan veszik körbe, nagy zaj van, sokan figyelik, szóval lehet, hogy úgy is feloldódik, ha kicsit távolabb mentek a többi embertől és nem érzi magát feszélyezve.
Hát nem tudom, tudtam-e segíteni. :)
Mindenesetre csak ügyesen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!