Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 17-18 éves fiúk hol szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 17-18 éves fiúk hol szoktak ismerkedni lányokkal?

Figyelt kérdés
Én 18 éves srác vagyok, de még nem volt bnőm, szeretnék lányokkal ismerkedni, de nem tudom hol és hogyan kell. Az internetes ismerkedést már meguntam :(

2012. aug. 3. 12:30
 1/4 anonim válasza:
Nekem se volt barátnőm :S
2012. aug. 3. 12:31
 2/4 A kérdező kommentje:
És miért vagy csak 20%-os?
2012. aug. 3. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Először is felemeled a segged és fogod magad elmész egyet sétálni ki szellőzteted a fejed. :D

..Park,könyvtár,diszkó,strand,kávézó,pláza,sétány,busz,vonat:D

2012. aug. 3. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még barátnőm, pedig én aztán mindenfelé szólítgattam már le lányokat, mert már nem bírtam tovább és úgy döntöttem kezembe veszem az irányítást és most már bátran leszólítok lányokat. Meg is tettem, de kb. mindegyik azzal jött, hogy van barátja, aki meg nem, hát azzal sem volt semmi vonzalom igazából.

Azóta már nem is foglalkozom al ányokkal, csak neten ismerkedem időnként, de ez sem hozott sikert.

Szerintem a külső számít igazán, ha magas, ritka jóképű lennék és nem ilyen átlago fazon, akkor már simán lenyúlhattam volna azokat a lányokat a pasijuktól.

2012. aug. 3. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!