Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy távkapcsolat mennyi idig működhet, ha mind a két fél nagyon szeretné? (huszonéveseknél)
ismerősőmék nem bírták ki. fősulira járt a srác. hétvégén együtt voltak, hétköznap napi1órán át dumáltak(mindennap). annyira idegesitő volt(szobatársam volt és nem ment ki mikor beszélt).
a barátnő még többet akart együtt lenni és aztán szakítottak.
de szerintem ez egyénfüggő, ki mennyire gondolja komolyan a kapcsolatott. nálam müködne. én úgy állnék hozzá hogy "hosszú" az élet, és nem nyargatnám éjjel-nappal és "ülnék a fején", mint ahogy a fenti példában.
szerintem csak hozzáállás kérdése.meg hogy mennyire megbizható a partner. és hogy tényleg megbeszélnek-e mindent. ezt egyszerü kideriteni: sokat kell beszélgetni és ha nyilt(tehát megmondja hogy nem tetszik a sütid amit sütc stb...,vagy nem tetszik a hajszined) válaszokat ad mindenre, akkor jó esélyel őszinte.
őszinteség abból áll hogy igazat mondunk. nem abból hogy azt mondjuk amit hallani akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!