Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes a Társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anowind kérdése:

Szerintetek érdemes a Társkeresőkön keresni a nagy Ő-t? (Srác vagyok)

Figyelt kérdés

Sok negatív dolgot hallottam már a társkeresőkről a ti véleményeitekre lennék kíváncsi elsősorban, mi igaz ebből és mi nem.

Kérdéseim:

1, Bár jómagam az élő kapcsolatok kialakítására teszem inkább a voksom, azért érdemes a társkeresővel megpróbálkozni?

2, Ismerősöm szerint nagyon sok csaj nem is reagál a levelekre! Sokan azt mondják ez azért van mert nem jön be az illető nekik. Ha ez így van azért nem megérdemelne egy nemet is? Mi a véleményetek erről?

3, Úgy nagy átlagban milyen csajok vannak a társkeresőkön?

4, Olyan csaj minek regisztrál társkeresőre aki csak arra kíváncsi, hányan írnak neki vagy nézik meg? Erre már ott a Facebook, tegyen ki egy képet magáról és like-oltassa magát. A társkeresőt pedig hagyja meg a komoly ismerkedőknek.

5, Múltkor egy haverom profilját nézegettem és egy fickó a csaj képe alá azt írta: "Szia! Nagyon csinos vagy, szívesen megismernélek" erre a csaj válasza "Csak szeretnéd". Akkor mi a fenéért van fent???

6, Köztetek van olyan aki társkeresőn találta meg az igazit?

(Köszönöm előre is a NORMÁLIS válaszokat)

2012. aug. 1. 22:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Találó hasonlat:)
2012. aug. 7. 07:19
 22/30 anonim ***** válasza:
Túl egyszerűnek találom.Kockázatos is.Nem látod a másik mimikáját
2012. aug. 11. 19:01
 23/30 anonim ***** válasza:
A nagy 'Ő'-t az abc-ben érdemes keresgélni, ott meg is találod.
2012. aug. 11. 19:05
 24/30 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe a társkeresőket, mert azok a vigaszágasok, akik ott hírdetik magukat. Outlet kategoria. Egy valamire való ember nem hírdeti magát mint egy vacak portékát. A nagy Ő csak úgy betoppan az életedbe, amikor nem számítasz rá. Sok nagy ő lehet, csak meg kell tudni ragadni az alkalmat. Általában egyébként a már párkapcsolatban van személyek közt érdemes keresgélni, mert mások is tudják, hogy az a nő valószínülegtud valamit. Persze ez csak általánosítás. Ezer+ 1 okból lehet valaki egyedülálló is, az sem jelent negatívumot. A lényeg, bárki lehet nagy ő, el/meg kell tudni hódítani, azt aki iránt érzel valamit, és még nem házaséletet élő karikagyúrús személy. Ez ilyen egyszerű. Tárkeresőzés egy olcsó valami.
2012. aug. 12. 01:33
 25/30 anonim ***** válasza:

Én is sokáig azt gondoltam, hogy a társkereső a lúzereknek van. Meg azt is gondoltam, hogy majd betoppan a nagy Ő. Tévedtem. Kaptam egy észheztérítő "pofont" az élettől, meg egy jó gondolatot mellé ("Nem várhatom el, hogy változzanak a dolgaim, ha magam nem változtatok soha semmin, amit csinálok"), változtattam a hozzáállásomon és regisztráltam. 3. tévedés: A férfi kezdeményezzen. Akik írtak nekem, azok nem jöttek be. Pl: mert a pénzével, munkájával, autójával, testével kérkedett. Meg volt olyan is, aki simán szerencsétlen volt (van ilyen az életben is). Mindenkinek visszaírtam egy udvarias nem-et, bár meg kell mondjam, nem könnyű. Néha a lányok azt hiszik, ha nem írnak vissza, az nemet jelent. 1 hét után én is körbenéztem, és találtam egy szimpi regisztrációs lapot. Nekem fontos volt az a szöveg, amit a reglapon saját gondolatként írtak a fentlévők. Sokan nem töltik ki, engem csak ez érdekelt. Írtam neki 4 sort, amiből utána 2 hét intenzív levelezés lett, majd egy találka, amit több is követett. Az első randi után 2,5 hónappal csókolóztunk először. Nekünk bejött ez a fajta keresés, pedig mindkettőnknek az első ilyen jellegű próbálkozása volt, és az egyetlen netes randija. A levelezés hatalmas élmény volt. Persze nem árt, ha van valamennyi íráskészsége az embernek, hogy ki tudja fejezni a gondolatait, és az másnak is élmény legyen olvasni. Nekünk hasonló az érdeklődési körünk, ugyanaz a hobbink, és kb. csak a véletlenen múlt, hogy nem találkoztunk már sokkal előbb. Azonban én kicsit visszahúzódó természetű vagyok, nem ismerkedek könnyen, így ki tudja lett-e volna valami, ha egy koncerten találkozunk, de ez meg áthidalódott a levelezgetéssel.

A netes randi csak addig netes, amíg nincs személyes találkozás. Utána már olyan, mintha elkérte volna a számodat a srác egy buliban. Azért nem árt az őszinteség. Neten sajnos könnyű kamuzni, ami sok keserűséget okoz másoknak, akik aztán elkedvetlenednek, és saját maguk lesznek a boldogságuk kerékkötői.

Én már nem vagyok mai csirke, de örülök neki, hogy volt erőm változtatni a berögzült dolgaimon, szokásaimon, elképzeléseimen. Megérte. 34N

2012. aug. 13. 17:24
 26/30 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló:Örülünk a példádnak!
2012. aug. 13. 19:28
 27/30 A kérdező kommentje:

25-ös válaszolónak: Köszi a pozitív véleményed a dologról :) Azt írod nem vagy mai csirke, pedig még nagyon fiatal vagy szerintem :)

Egyébként társkeresőn én nagyon részleteztem magam, erre írt egy 30-as nő, hogy rövidítsem mert ez nagyon gáz. Szerintetek is az, ha túl hosszú a bemutatkozás?

2012. aug. 13. 22:42
 28/30 anonim ***** válasza:

A 25-ös válaszoló ismét:

Nem kell sokat írni, mert, ha sok, azt sokan nem olvassák el. Persze ez is egy jó szűrő: a funkcionális analfabézizmus jeles képviselői nemigen fognak írni neked. Viszont minél több az infó, annál sűrűbb a szűrőd. Szerintem meríts nagyobbat és pár levélváltás után szelektálj! Nekem az őszintesége és a humora tetszett meg a fickónak, aki végül a kedvesem lett. A fotó is kell persze. Egyszer olvastam egy kutatást, hogy mi, nők a mindennapi életből előtt pillanatfelvételeket találják vonzónak a leggyakrabban, míg a férfiak a portré típusú képeket szeretik, és irtóznak attól, ha egy nő a háziállatával van fényképezve. Nem tudom igaz-e, én a (fél)meztelen és az ilyen autóm/motorom van képektől kaptam hányingert. A háziállatos képeket kifejezetten szerettem, bár ha jól meggondolom, egy nőnél az állatszeretet jelenthet némi megbízhatóságot. És ha pl gitározol, és raksz fel egy képet ahogy muzsikálsz, akkor nem kell azt a bemutatkozásba is beleírni. Had legyen valami, amire rákérdezhet a nőci. Magam részéről az sem érdeket, hogy mivel foglalkozik az illető. Írt pl. egy fickó, aki egészen helyes volt fotó alapján, és válaszoltam is neki egy kedveset, mire a második levélben egyből megtudtam, hogy ő "sales manager" és sokat utazik, meg hány nyelven beszél, és mennyit keres. Ez valahogy a második levélben engem igen kevéssé érdekelt, nekem ebből az jött le, hogy ez a pasi anyagias, én meg egy csóringer közalkalmazott vagyok. Az emberem magas beosztásban van és sokat utazik, meg sok nyelven beszél igen kiválóan, de mivel ezzel nem kezdett el kérkedni a második levélváltásban, és nem erről folyt a diskurzus, így maga a tény elvesztette a jelentőségét. Ezzel együtt azt hiszem, nem kell itt patikamérlegen adagolni a dolgokat. Valakinek ez jön be, másnak meg az. Ha önmagad adod, akkor nem tehetsz magadnak szemrehányást, hogy nem próbáltál meg tisztán játszani. A többi nem számít. Ja még azt is figyeltem, hogy hány megválaszolatlan levele van. Ha túl sok, az nekem azt jelentette, hogy sok vasat tart a tűzbe.

A netes társkereső egy lutri. Ugyanolyan kicsi az esélye, hogy életed szerelmét találod meg az interneten, mint bárhol máshol. Viszont minél több felületet nyitsz magadon, annál könnyebb beleakadni valaki értékesbe.

2012. aug. 14. 00:04
 29/30 A kérdező kommentje:
28-as válaszolónak: Köszi! Hasznos írás volt.
2012. szept. 4. 09:39
 30/30 anonim ***** válasza:
muterodat hamarabb megtalálod egy oldalon, mint a nagy őt xd
2012. szept. 4. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!