Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes a Társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anowind kérdése:

Szerintetek érdemes a Társkeresőkön keresni a nagy Ő-t? (Srác vagyok)

Figyelt kérdés

Sok negatív dolgot hallottam már a társkeresőkről a ti véleményeitekre lennék kíváncsi elsősorban, mi igaz ebből és mi nem.

Kérdéseim:

1, Bár jómagam az élő kapcsolatok kialakítására teszem inkább a voksom, azért érdemes a társkeresővel megpróbálkozni?

2, Ismerősöm szerint nagyon sok csaj nem is reagál a levelekre! Sokan azt mondják ez azért van mert nem jön be az illető nekik. Ha ez így van azért nem megérdemelne egy nemet is? Mi a véleményetek erről?

3, Úgy nagy átlagban milyen csajok vannak a társkeresőkön?

4, Olyan csaj minek regisztrál társkeresőre aki csak arra kíváncsi, hányan írnak neki vagy nézik meg? Erre már ott a Facebook, tegyen ki egy képet magáról és like-oltassa magát. A társkeresőt pedig hagyja meg a komoly ismerkedőknek.

5, Múltkor egy haverom profilját nézegettem és egy fickó a csaj képe alá azt írta: "Szia! Nagyon csinos vagy, szívesen megismernélek" erre a csaj válasza "Csak szeretnéd". Akkor mi a fenéért van fent???

6, Köztetek van olyan aki társkeresőn találta meg az igazit?

(Köszönöm előre is a NORMÁLIS válaszokat)

2012. aug. 1. 22:23
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
7-es válaszolónak: Szabad kérdezni melyik kontinensről való?
2012. aug. 1. 23:04
 12/30 anonim ***** válasza:
Afrika... remélem most nem fogtok jönni az előítéletekkel :S nagyon is jól tudom, h milyen veszélyek fenyegethetnek, tudok mindent...:) egyébként miért érdekelt?
2012. aug. 1. 23:06
 13/30 anonim ***** válasza:

Határozottan IGEN, érdemes :)

Az elején úgy álltam hozzá hogy kamu az egész, átbaszás, trógerek és csúnyák használják csak a netes társkeresőket,d e tévedtem. Felregisztráltam a legnagyobb társkeresőre (szerelem. hu csak angolul:)) És tapasztalataim szerint tényleg sok a tahó ember, meg aki csak a szexre hajt, de ki lehet fogni az aranyhalat is, ez az ami velem megtörtént. Itt ismertem meg a párom, és már 1 éve együtt vagyunk. :)

2012. aug. 1. 23:18
 14/30 A kérdező kommentje:

12-es válaszolónak: Nincsenek előítéleteim. Én lennék a legboldogabb ha egy egzotikum lenne a barátnőm :)

13-as válaszolónak: Köszi és sok boldogságot!

2012. aug. 1. 23:25
 15/30 A kérdező kommentje:
12-es válaszolónak egy kis kiegészítés: Csak érdekelt, hogy honnan való a kiválasztottad :) Ennyi!
2012. aug. 1. 23:25
 16/30 anonim ***** válasza:
12-es vagyok :) rendben, örülök, hogy ez a véleményed :)
2012. aug. 1. 23:31
 17/30 A kérdező kommentje:
2-es válaszolónak: Köszi a tájékoztatást :))
2012. aug. 1. 23:35
 18/30 anonim ***** válasza:
Egyszer én is regisztráltam társkereső oldalra.Inkább a kíváncsiság hajtott,tartottam az ilyen ismerkedéstől,viszont szívesen nézegettem,ki milyen szöveggel,idézettel próbálja bemutatni önmagát.Épp ezért csak a legszükségesebb adatokat adtam meg magamról és egy teljesen semleges idézetet.Ennek ellenére rengetegen írtak,egészen meglepő volt.Természetesen mindenkinek válaszoltam egy-két mondatban,s közben azon gondolkodtam az igazán keresők mi alapján tudnak ennyi levélből szelektálni.Megismerkedtem egy városom-beli fiúval,akivel jópár levelet váltottunk,rendkívül szimpatikus lett a lelki tulajdonságai alapján,de mikor találkoztunk,rádöbbentem,hogy mindez mit sem ér.Nagyon csalódott voltam.Nagyon lutri a társkeresés ilyen formája,és sokan azt sem viselik könnyen,ha elküldöd őket.Nehéz,mert míg élőben találkozásnál azonnal érzed a kisugárzást,ami tetszik,vagy nem,az éteren ez egészen összezavarhat.
2012. aug. 5. 17:48
 19/30 anonim ***** válasza:
...ami nem lenne baj,ha barátságot is ki lehetne alakítani.Kötetlen beszélgetéseket.De ilyen oldalakon(és általában a férfiak)nem barátságot keresnek egy nővel.Mindent vagy semmit.
2012. aug. 5. 17:50
 20/30 A kérdező kommentje:
18-as válaszolónak: Igazad van tényleg nagyon lutri a társkereső oldalak. De azt mondom talán meglehet ott is találni azt akit igazán keresel. De ez olyan mintha a szénában a tűt keresnéd.
2012. aug. 5. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!