Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes a Társkeresőkön keresni a nagy Ő-t? (Srác vagyok)
Sok negatív dolgot hallottam már a társkeresőkről a ti véleményeitekre lennék kíváncsi elsősorban, mi igaz ebből és mi nem.
Kérdéseim:
1, Bár jómagam az élő kapcsolatok kialakítására teszem inkább a voksom, azért érdemes a társkeresővel megpróbálkozni?
2, Ismerősöm szerint nagyon sok csaj nem is reagál a levelekre! Sokan azt mondják ez azért van mert nem jön be az illető nekik. Ha ez így van azért nem megérdemelne egy nemet is? Mi a véleményetek erről?
3, Úgy nagy átlagban milyen csajok vannak a társkeresőkön?
4, Olyan csaj minek regisztrál társkeresőre aki csak arra kíváncsi, hányan írnak neki vagy nézik meg? Erre már ott a Facebook, tegyen ki egy képet magáról és like-oltassa magát. A társkeresőt pedig hagyja meg a komoly ismerkedőknek.
5, Múltkor egy haverom profilját nézegettem és egy fickó a csaj képe alá azt írta: "Szia! Nagyon csinos vagy, szívesen megismernélek" erre a csaj válasza "Csak szeretnéd". Akkor mi a fenéért van fent???
6, Köztetek van olyan aki társkeresőn találta meg az igazit?
(Köszönöm előre is a NORMÁLIS válaszokat)
Határozottan IGEN, érdemes :)
Az elején úgy álltam hozzá hogy kamu az egész, átbaszás, trógerek és csúnyák használják csak a netes társkeresőket,d e tévedtem. Felregisztráltam a legnagyobb társkeresőre (szerelem. hu csak angolul:)) És tapasztalataim szerint tényleg sok a tahó ember, meg aki csak a szexre hajt, de ki lehet fogni az aranyhalat is, ez az ami velem megtörtént. Itt ismertem meg a párom, és már 1 éve együtt vagyunk. :)
12-es válaszolónak: Nincsenek előítéleteim. Én lennék a legboldogabb ha egy egzotikum lenne a barátnőm :)
13-as válaszolónak: Köszi és sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!