Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kínos csend. Van valami megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínos csend. Van valami megoldás?

Figyelt kérdés
Sok lánnyal szoktam beszélgetni ez jól is megy ha van valami közös téma, de van amikor az általános témák után előtör a "kínos csend". Nem tudom lehet hogy csak én érzem ezt furcsának? Főleg hogyha egy szégyenlősebb lánnyal beszélgetek és mindenre az a válasza hogy "Aha!, Igen, Nem".
2012. aug. 1. 21:22
 1/3 Hole Hunter ***** válasza:
Ha tőmondatokban beszél, kérd, hogy fogalmazzon meg egy bővítettet is...max elküld a rákba! :)
2012. aug. 1. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:
2012. aug. 1. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:
beszélj az időjárásról
2012. aug. 2. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!