Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kínos a csend?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kínos a csend?

Figyelt kérdés

Sokat hallani arról a bizonyos kínos csendről.

Már-már állandó jelzője a csendnek, a kínos. Mint valami gagyi görög drámában.

Mi a baj a csenddel?

Tényleg minden percet végig kell pofázni, akár értelmetlen zagyvaságokat is, csak hogy ne legyen csend, mert az "kínos"?

Mitől az?

Csak állandó beszéd mellett érezheti magát jól két ember?

2012. júl. 28. 22:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az érzelmileg nem felnőtteknek kínos, néha a csendnek ezerszer nagyobb jelentése van, mint a sok értelmetlen beszédnek.
2012. júl. 28. 22:29
 2/12 ASOT ***** válasza:
81%
Első időkben találkozásoknál, ismerkedésnél baj! És ott kínos. később már nem. De később már van más, van testi kapcsolat. És nem mindig kell beszélnio elég összebújni, csók szex hasonló :)
2012. júl. 28. 22:30
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
hát a folyamatos beszéd jelképe egyfajta folyamatos kapcsolódásnak, miután már megvolt a testi kapcsolat, már nem kínos
2012. júl. 28. 22:32
 4/12 anonim ***** válasza:
34%

Nem a csend a probléma, hanem ha KÍNOS! A kettő nem ugyanaz!

Pl.: HA egy randin kifogytok a "felszínes" beszédtémából -mert amúgy menet közben rájöttetek mind a ketten, hogy nem egymásnak teremtett az ég- pl.: Miylen suliba jársz? Van testvéred? Hol dolgozol? MI a horoszkópod?...stb...a csend a végén azrté lesz íknos, mert bár minda ketten tudjátok,hogy ez úgy ahogy van egy rakás fos egyikőtök sem tud/aakr mit tenni ellene. CSak ültök bambán egymás előtt és KÍNOS mosollyal vigyorogtok egy más képébe, mindenki a másiktól várja, hogy oldja meg a helyzetet.

Az,hogy felétek a csend előtt mindig ott van a kínos jelző....hát akkor nem tudom,hogy te hol élsz.

2012. júl. 28. 22:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Hát ha még nem tapasztald meg, majd megfogod.

Az a bizonyos kínos csend nem csak ismerősöknél állhat elő. Akárhol. Pl.: állásinterjún. Na az nagyon gáz.

És a kínos csend nem azonos a csenddel.

Eléggé fiatal lehetsz, ha ezt nem érted és nem tapasztaltad még.

6/12 anonim ***** válasza:

Ezen én is rengeteget gondolkodtam és engem is aggaszt a dolog!

Régen én is kínosnak éreztem, de mára már megtanultam értékelni a csendet.És nagyon szeretem!Nem is tudnék állandóan beszélni.

Ez csak a dumagépeknek olyan kínos,ha egy olyan emberrel kerülnek össze,akivel nincs közös téma...Tudod,újdonság nekik. :)

7/12 anonim ***** válasza:
csak a programok beszélnek sokat, ti mind programok vagytok?
2012. júl. 28. 22:37
 8/12 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem vagyok fiatal, és pont az élettapasztalatom mondatja velem ezeket a dolgokat.

Nagyon sajnálatos, hogy az embereknek ennyit számít a beszéd.

Ahogy az egyik válaszoló írta, "ha kifogytok a felszínes témából..."

Magam részéről a felszínes témát kínosabbnak érzem, mint a csendet.

Ha meg egy randinál azért fordul elő kínos csend, mert tényleg semmi közös téma nincs, és esély sincs rá hogy legyen, akkor ahhoz is vagyok elég férfi, hogy ezt meg is mondjam, és máris lezártam a csenddel együtt mindent.

Átéltem már ilyet, de úgy veszem észre, hogy manapság sokkal több jelentőséget tulajdonítanak az emberek a beszédnek, még ha az tök fölösleges pofázás is.

Hihetetlenül sekélyes, és felszínes dolognak tartom.

Kedves 4., 5. válaszoló, remélem egyszer ti is felnőttök.

8. Én csak rólad képzelem, hogy fogyatékos vagy.

2012. júl. 28. 22:48
 9/12 anonim ***** válasza:

A csend csak annak kínos, aki képtelen metakommunikálni, vagy érzéseket felvállalni..

Ezek stratégiai okokból történő figyelemelterelésére tökéletesen alkalmazható a szófosás.

Csak aki nem ma jött le a falvédőről, az már nem dől be ennek!!

2012. júl. 28. 22:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Csernus egy "celebdoki" az elismert szakorvosok kinézik maguk közül, ezért jár újságírók közé meg a médiába...

Ne példázz vele, ha nem akarod égetni magad!

2012. júl. 28. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!