Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha először randiztok egy majdhogynem ismeretlen emberrel, mit kell tenni a kínos csend elkerülése végett?
nem akarok túl tolakodó lenni vagy faggatni.
csak azért se akarok beszélni hogy beszéljek.
lány vagyok, mennyire hagyjam hogy a fiú vigye a beszélgetést? ha nem kérdez akkor azt vegyem úgy hogy nem is érdeklem annyira?
az első randik többsége ilyen, vagy csak áltatom magam azzal hogy idővel jobb lesz?
Ha gyakran nézegeti az óráját és kussol, akkor nem érdekled. Ha kussol, de nem úgy néz ki mint aki menne, és néha próbálkozik értelmes témát felhozni, akkor szégyenlős.(80% hogy szűz)
Nekem szerencsére nincs ilyen problémám :P én szeretek beszélni a lányokkal. 19/F
Fenét.
A második randin már ott a közös téma, az első randi :P
(a negyedik válaszoló vagyok)
Nem felesleges, de ha nem tudtok elbeszélget semmiről akkor valószínűleg nem fogjátok keresni egymást, mert egyszerűen nem akarjátok majd megint megismételni a kínos helyzetet. Persze lehet, hogy akkor már minden máshogy megy majd, mert más hangulatban lesztek, kipihentebbek lesztek vagy ilyesmi.
"A fiú hívott el, ő dolga, hogy szórakoztasson és ha felüti a fejét a kínos csend, az bizony az ő hibája. Itt már érdemes elgondolkodni, hogy elég izgalmas-e neked."
Apad f*szat! Randiztam en mar sziklaval es tudod milyen szar amikor akarmit csinalok a valasz igen, nem. Ilyenkor jonnek a boven kifejtendo kerdesek, es azt is lereagalja 2 szoval. Szerintem egy randi arrol szol hogy mind a ket fel meg akarja ismerni a masikat es erdeklodik. Miezmar hogy az o dolga hogy szorakoztasson? Szamodra mi, fiuk csak targyak vagyunk akik arra valok, hogy szorakoztassanak titeket, lanyokat? Menjel cirkuszba vagy nezzel kabaret ha annyira szorakozhatnekod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!