Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a főnökömnek? Vagy miért csinálja ezeket? Mit tegyek?
A személyi asszisztense vagyok 4 hónapja.Nekem tetszik,de a főnököm és tudom,hogy nem a tartós kapcsolatok híve,szinte 1 kapcsolata sem tartott eddig pár hónapnál tovább és rengeteg egyéjszakás kalandja van/volt.
Folyton megdicséri a ruhámat és fura megjegyzéseket tesz,szinte mindennap meghív ebédelni és kávézni és néha ajándékokat kapok tőle.
23/N
Használd ki a helyzetet komolyan mondom,hátha előléenj bele egy előléptet vagy ilyesmi.Figyelj sose tudhatod,vagy menj bele vele egy kapcsolatba.
Szerintem ne szalaszd el.
24Ffi
hány éves a főnököd ?
szerintem téged is csak arra akar. Látja rajtad
hogy odáig vagy érte.
tény ami tény ha ennyi lányal volt már+mondhatni idősebb is de ha nem is, annyi rálátása van már a dolgokra hogy látja hogy bejön neked. Ez +önbizalmat ad neki veled szemben.
Egyik ismerősöm lány, belement igy a főnökével, végül lefeküdt vele, csak az volt, fizu emelést nem kapott, közben kicsit megnyilt neki, a főnöke rájött h a lány kiszolgáltatott helyzetben van, kell neki a munka a pénz..majd szépen rávette mindenre a lányt az ágyban. Majd a lány be akarta fejezni, de az csak nem szállt le róla, megvonta a fizuját, fenyegette h kirugja..stb.. Hát ennyit a főnök beosztott viszonyról. De bíztos van mesebeli is...
Drágám!
4 hónapja vagy ott és mindennap elmész vele ebédelni, kávézni és elfogadod az ajándékait? Legkönnyebb préda vagy neki, megfektet aztán járhatsz minden nap sírva dolgozni, ha még lesz hova járni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!