Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az első csók helyszíne mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első csók helyszíne mennyire számít?

Figyelt kérdés
Lehet hogy én vagyok a beteg, de mindig leragadok ott, hogy hol smároljunk először. Utcán, az ágyamon, moziban szerintem olyan átlagos meg minden. Lányok, vélemény?
2012. júl. 31. 21:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

tökmind1. ha csinálod úgyis leszarod akaratod ellenére ami körülötted van.

múltkor smároltam egy csajjal hajnal 4 kor, és a haverom 10 centiről ordibált hogy jösszmá hazafele? oldalba vert és csak úgy vettem észre :D

2012. júl. 31. 21:38
 2/17 anonim ***** válasza:

Nekem számít, meg mégis csak az első volt, arra azért a legtöbb ember emlékszik.

Egyébként a szobámban, az ágyamon történt. :))

Ja és szerintem nem baj az, ha átlagos helyen történik. Ez az én véleményem.

2012. júl. 31. 21:39
 3/17 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy amég normális keretek közt van. Pl. Azért egy elgázolt macska mellett nem nagyon szeretnék csókolózni...
2012. júl. 31. 21:40
 4/17 anonim ***** válasza:
gyakran váltogatod a partnereidet? hogyha fontos neked az első csók helyszíne akkor tervezd meg:) szerintem is számít, egy romantikus helyen elcsattant első csókra sokkal jobb visszaemlékezni. én a természetet szeretem, erdők mezők stb:D
2012. júl. 31. 21:41
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Gáz, de igen, a romantikus helyszín számít nekem is, jó, nyilván nem másra figyelek, de mondjuk nem szívesen jövök össze a blaha közepén a buszra várva. Ezekszerint valamennyire nem árt megterezni :)
2012. júl. 31. 21:49
 6/17 anonim ***** válasza:
Engem az első csók előtt nem érdekelt, hogy hol, mikor, csak az számított, hogy azzal az emberrel tegyem meg, akit a világon legjobban szeretek. Így utólag örülök, hogy azon a helyen, ahol összejöttünk, az autóbuszállomáson kaptam életem legelső, felejthetetlen csókját. :) 16/L
2012. júl. 31. 21:49
 7/17 hunbula ***** válasza:
Jézusom. Kollégiumi szoba, tévében ment a Balázs show, egy széken ültünk ketten. Ugyanolyan jó volt, mintha bárhol máshol lett volna. A személy számít, akit megcsókolsz...
2012. júl. 31. 23:05
 8/17 A kérdező kommentje:
Hetes, bocsi, nekem erről az a véleményem, hogy nincs ízlésetek :D Persze, ha ez tetszik
2012. júl. 31. 23:05
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is annyira mindegy... Ez meg totál nem ízléstől függ. Kicsinyes vagy.
2012. aug. 1. 02:54
 10/17 anonim ***** válasza:
Ez csak egy csók. Agyamat eldobnám attól, ha a másik ennyire meg akarná tervezni...Semennyire sem számít nem fog jobban bukni rád akkor sem, ha az aluljáróban csókolod meg, meg akkor sem, ha valami extra helyen. Engem inkább elriasztana, ha valaki ilyen beteges..
2012. aug. 1. 04:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!