Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim válasza:
Ahogy jól esik. Ez mindenkinél más.
2/8 anonim válasza:
senki nem fogja rendesen elmondani!! és 1000 ilyen kérdés volt már! keress vissza, hátha valaki írt valamit!! odadugod a szád, aztán összeérintitek...... aztán majd meglátod
4/8 anonim válasza:
Érdekes, mikor még nem volt internet és gyakorikérdések, akkor is tudtak az emberek csókolózni.
5/8 ASOT válasza:
ezt hiába mondja el bárki akkor sem ugy sül el...a srác is máshogy fogja nem úgy ahogy le van írva...
viszont nyald meg előtte az ajkaidat h ne legyen száraz...lassan először csak 1 szájrapuszi hogy érezd :) aztán hajrá :)
6/8 anonim válasza:
nekem nem rég volt.. először megpusziltam a lány arcát.. aztán a másik oldalon is az arcát.. aztán puszilgattam és haladtam egyre lefelé céltudatosan.. amíg el nem értem a szája szélét éppen.. ott már egyértelmű volt merre haladok.. ott pedig egy pillanatra megálltam aztán mentem tovább és ő visszapuszilt.. illetve szép lassan kinyílt a szánk és folytattuk... szép volt :D szóval hajrá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!