Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csókoljam meg?
nincs.nemtudom.ügyesen.szájjal...
kérdéseidre a válaszok.
Jó tudom, hülyén tettem fel a kérdést, de tényleg hogyyan?
A "szájjal"-t válaszólónak pedig: gondolom nagyon humorosnak érzed magad... *tapsvihar.
Én leírom engem a barátom, hogy csókolt meg először. Az volt életem legelső csókja :)
Nem voltunk jóban már másfél hónapja. Majd megkérdezte, hogy hol szállok föl a buszomra. Mondtam, hogy az állomáson. Oké elindultunk és út közben beszélgettünk. Azaz inkább ő, mert én nagyon haragudtam rá. Majd befordultunk teljesen egy olyan utcába ahol sok fa volt, meg egy beton kerítés. Ledobta a táskáját, majd mondta hogy megvárja velem a buszt, én csak néztem ki a fejemből mint egy idióta. Oké én is leraktam a táskám, majd odajött hozzám és megölelt. Nem viszonoztam. Ahhoz túlságosan megbántott. Aztán homlokát az enyémnek nyomta és ekkor már nem igazán volt sok erőm, hogy eltoljam magamtól. Csak bámultunk egymás szemébe. Aztán ismét odahúzott magához, nyomott az arcomra egy puszit, na és innentől nem tudtam egyáltalán eltolni magamtól. Majd újra támasztotta a homlokát az enyémnek, először elfordítottam a fejem, nem mertem a szemébe nézni. Majd erőt vettem magamon és hagytam. Megint csak bámultunk egymás szemébe. Aztán letévedt szeme az ajkaimra, ekkor már tudtam, hogy meg fog történni. Szinte mindketten lassan elfordítottuk a fejünket, orrainkat összedörzsöltük. De én beijedtem és inkább belebújtam a nyakába. Aztán lágyan végig simította két ujjával az arcom és odahúzta az államat az övéhez és megtörtént. Tökéletes első csók volt. Pedig nem ilyenre számítottam.
Na hát bocsi, a pici OFF-ért, de talán ez valamicskét segített.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!