Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókoljam meg a lányt vagy ne?
Kedden megyünk valahova beülni egy lánnyal( lehet h neki nem randi de tudatára szeretném hozni)stb. és szerintetek hogyan éreztessem vele hogy szeretem stb. Csók vagy netán mondjam el neki h szerelmes vagyok belé? Szerintem ez nem jó ötlet.
Végén egy szájra puszi ?? Ötletek akik már rutinosak ebben.
16 éves vagyok , nem hülye pisis gyerek és itt az ideje hogy változtassak.. a lány 15
ne beszélj cselekedj.:)
nekem volt egy barátom ugyan úgy 16 volt mit te és ő se tudta hogy mit csináljon és szerelmet akart vallani és elkezdett dadogni a félelemtől h mit szolok hozzá. szerintem csók, ha engedi akkor ő is többet akar, ha nem akkor nem. da ne csak egyszer próbálkozz max 3szor és ha úgy sem akkor már felejtős. sok sikert.!:D
fél éve, nem ez az 1. talink amúgy...akkor kézfogás, testi vonzalmat és érzelmeket váltsak ki belőle?sztem is amúgy
írhatok még tapasztalatokat
2 variáció van: 1.) Elhívod, dumálgattok, majd megcsókolod. Ő viszonozza és HappyEnd.
2.) Dumálgattok, megcsókolod/nád és ő elhúzódik/visszautasít. Kudarc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!