Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy csókoljam meg? (lennt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csókoljam meg? (lennt a többi)

Figyelt kérdés
Van egy fiú egyelőre csak barátok vagyunk ,de szerintem mi ennél mind2-en többet érzünk.Most a barátnőimmel megyünk hozzájuk sátorozni és nemtudom ,hogyha ugy alakul akkor milyen helyzetekkor lehet biztosan sikerre vinni egy csókot ? és honnan tudjam azt hogy őis akarja és nem lök el? :))
2012. jún. 22. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kettesben beszélgettek, és hirtelen beáll egy kis csend, ragadd meg az alkalmat! Nézz mélyen a szemébe, aztán szájára, és megint a szemébe. Lehet, hogy veszi a lapot, ha nem, kezdj el nagyon lassan közelíteni hozzá, és csukd be a szemed. Hogy el fog-e lökni, azt én nem tudhatom, nem ismerem a kettőtök kapcsolatát. :D
2012. jún. 22. 12:57
 2/6 Dark27 ***** válasza:
47%
szerintem igyátok le magatokat mint az atom! Ha szerencséd van sex is lehet belőle ;) Légy kicsit céda :D
2012. jún. 22. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
2-esben lesztek akkor
2012. jún. 22. 13:25
 4/6 anonim válasza:
Játszatok felelsz vagy merszt és kérd meg a barátnőidet hogy azt a feladatot adják neked hogy csókold meg.
2012. jún. 22. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha kettesben lesztek és beszélgettek tedd meg a következõt:

Mond azt, hogy akartál valami mondani, de elfelejtetted. Közben vegyél erőt magadon, hajolj közel hozzá. Ha úgy érzed bizonytalan, adj neki egy puszit és ne húzódj gyorsan vissza, hanem "időzz el" a feje mellett, nézz a szemébe, majd csukd be a szemed. Ha ő is akarja, észre fogja venni a célzásod :)

17/L

2012. jún. 22. 19:44
 6/6 BriaN-nak a válasza:
Intézzétek el, hogy kettesben legyetek, aztán vesd rá magad. Na, viccen kívül...passz. Szemezzetek aztán csak lesz valami. Vagy jó ötlet a Felelsz vagy Mersz is, valamelyik előttem szóló már leírta.
2012. júl. 2. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!