Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lesz életem első randija. Segítség! Mit tegyek? ( lent infók )
A srác és én osztálytársak vagyunk, mostanában facebookon is sokat beszélgetünk, elvagyunk a szünetekben is, minden oké! :)
És ő most elhívott engem találkozni, sétálni fogunk egy tó-parton. Piknik :D
De vajon mi fog történni? Meglesz az első csók?
Ő már csókolózott, én még nem. Ő lehet, hogy ezt sejti.
Barátok vagyunk, de végre találkozunk is!! :D
Forr a levegő köztünk!
Mi fog ott lenni?
Milyen lesz az első csók?
Miket tegyünk?
Mindketten 14 évesek vagyunk.
14/L
Ezt nem lehet megmondani előre, hogy mi lesz!
Vagy megcsókol, vagy nem.
Vagy megpuszil, vagy nem.
Ezt csak te tudhatod. Te ismered.
Szokott arra utalni, hogy megcsókol?
Ha megcsókol, akkor csak csináld azt, amit ő.
Jó érzés lesz. Sok sikert.
Bocsi, hogy csak ennyivel tudtam neked segíteni.
14/L
A puszi az oké, mert mivel barátok vagyunk, a 3 puszi minden találkozáskor stimm :D
Te smároltál már?
Pont annyi fog történni, amennyit akarsz, hogy történjen. S ezt tartsd fejben. Semmi olyat ne tégy, amit nem akarsz vagy csak hezitálsz rajta egyáltalán. Ha nem akarsz csókolózni, akkor ne tedd meg vele. Ha nem akarsz olyan helyre sétálni vele, amit ő mond, de neked nem tetszik a hely (bármiért) ne tedd meg.
Sok sikert!
35F
Köszönöm!
Természetesen csak az lesz, amit mindketten akarunk majd. Gondolom! :D
De csók is lehet majd? :$
:D
Szia!^^
Szerintem is CSAK azt tedd, amit Te is szeretnél. Ha az csók, akkor hagyd hogy megcsókoljon és viszonozd is. ;) ÉS ne félj attól, hogy ez lesz az első.... majd megy magától, hagyd, hogy a srác irányítson! :) És add önmagad, érezd jól magad, kb. ennyi lesz a "feladatod". ;)
Amúgy én a Te helyedben ezt még megnézném: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__32586..
Lehet, hogy tévedek, de elég hasonló a "sztori" ^^ Legalábbis a randiról....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!