Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs olyan rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs olyan rendes lány, aki egyben imád napi szinten is szexelni, nekem sosem lesz ilyen csodás barátnőm?

Figyelt kérdés

2012. júl. 31. 20:27
 1/3 ASOT ***** válasza:

nem a te párod tette fel ezt a kérdést?? :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2012. júl. 31. 20:32
 2/3 anonim válasza:

Vérmérséklettől függ meg szerintem attól hogy milyen jegyben született valaki,bár a születési jegy nem biztos.

Én amikor a párommal vagyok pl nyári szünet tavaly ;meg idén elmentünk egy hétre nyaralni,napi 2-3 menet volt az alap.Pedig ő a második férfi az életemben,még azt se mondhatom hogy sok volt.

22L

2012. júl. 31. 21:04
 3/3 anonim ***** válasza:

ez tipustol függ!!!!

Asot furfangos válaszokat ad,itt pedig nincs mit félreolvasni mint a 15éves barátnőnél.

Hát figyelj,van mikor naponta többszöris kivánja az ember,vanmikor lazul a vágy...

2012. szept. 16. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!