Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet esélyem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet esélyem egy olyan lánynál aki engem 7-esnek gondol?

Figyelt kérdés
Szóval egyik osztálytársam megkérdezte ,hogy hányasnak tartanak az osztálytársaim (az összes fiú osztálytársamat) és a lány aki nekem nagyon tetszik rám azt mondta ,hogy 7. Ez amúgy szerintem nem olyan rossz,de egy olyantól akivel járni akarnék kicsit kevés és visszautasító. Mit gondoltok?

2012. júl. 31. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
És hányas számúakkal járna? Nem tudtam, hogy manapság már számozzák is az emberek a másikat, ezzel is jelölvén milyen kategóriás.
2012. júl. 31. 18:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát azt nem tudom. Osztálytársaim szerint a lány 5-ös de szerintem sokkal több,és csak nem akarják elismerni ,hogy jól néz ki, de ez szerintem annyira nem is számít mert az számít, hogy ő mennyinek tart engem..
2012. júl. 31. 19:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezt a számozást nem hiszem ,hogy mindenki csinálja..:D Csak mi szoktuk néha
2012. júl. 31. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Dehogyis, a 7 teljesen korrekt. Lehet, hogy azért nem mondott többet, mert akkor az már nyomulás lenne vagy valami.

Szerintem ha csak átlagos lennél neki, akkor kb 5öt adott volna

2012. júl. 31. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2012. júl. 31. 20:05
 6/6 A kérdező kommentje:
16, miért?:D
2012. júl. 31. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!