Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek vonzó vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek vonzó vagy inkább taszító ha egy lány sokat olvas?

Figyelt kérdés

nem ilyen zárkózott, otthonülőre gondolok, hanem hogy amikor otthon van és nincs dolga olvas

mondjuk nemtom miért írtam e/3ban, egyértelmű, hogy én vagyok :D

2012. júl. 31. 16:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, de jómagam utálok olvasni. 19/F
2012. júl. 31. 16:19
 2/27 anonim ***** válasza:
nekem aztán tök mind1
2012. júl. 31. 16:20
 3/27 A kérdező kommentje:
ja, mondjuk tényleg nem hiszem, hogy bárkit különösebben érdekelne :)
2012. júl. 31. 16:21
 4/27 anonim ***** válasza:
85%
hát felőlem olvasson amennyit akar, én nem ítélem el emiatt, sőt inkább mint hogy bulikba járjon
2012. júl. 31. 16:21
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálam kifejezetten jó pontnak számít, ha szeret és olvas is rendszeresen.

24/F

2012. júl. 31. 16:23
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem végül is nincs belőle semi.Mert legalább nem más fiukal van hanem olvas.Kicsit megnyugtatóbb :))Jobb mint ha a facebookot olvasná és ismerkedne srácokkal.Érted?
2012. júl. 31. 16:28
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
legalább lesz egy olyan benyomásom, h intelligens. persze csak akkor, ha nem a mindenrib@nceztolvassa-féle Paulo Coelho műveit forgatja nagy szorgalommal, és az ebből merített nyálasabbnál nyálasabb idézetekkel traktál engem, illetve szerencsétlen facebook ismerőseit, akik ezen remek mondatokkal az állapotfrissítéseiből ismerkedhetnek meg. akkor tűzre vetem (mmint a csajt, mert könyvet nem égetünk el ugye:D)
2012. júl. 31. 16:30
 8/27 A kérdező kommentje:
PC -től (pc, lol :P) csak az alkimistát olvastam, de szerintem eszméletlen unalmas volt... meg facebookon nagyon nagyon ritkán osztok meg bármit is, de idézetet még soha :))
2012. júl. 31. 16:36
 9/27 anonim ***** válasza:
94%
Hitvány egy világot kell, hogy éljünk, ha már az is taszító, hogy valaki szeret olvasni...
2012. júl. 31. 16:38
 10/27 A kérdező kommentje:
hát nem írták, hogy az :D
2012. júl. 31. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!