Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
174 cm magas, vékony lány vagyok. A pasik mit szólnak az ilyen alkathoz, taszító vagy tetszik nekik?
174 cm-rel azért nem vagy még olyan magas,hogy aggódnod kéne. De azért ne vegyél fel 10 cm-es magassarkút :) Egyébként tényleg minden pasinak más lányok tetszenek. Egyiknak a husibbak,másoknak a vékonyak. Ha túl vékonynak látod magad, kezdj el sportolni,izmosodj, nézz utána, miylen gyakorlatokkal lehet pl a popsit kerekebbé tenni.Viszont ha még nagyon fiatal vagy, lehet,hogy magától is megváltozik az alkataod,pl nőnek egy kicsit a melleid :)
Egyébként meg gondolj arra, hogy te vagy az a típusú lány,akinek a legtöbb fazonú ruha jól áll :) Nyugodtan felvehetsz pl miniszoknyát, vagy valami nagyon feszes ruhát... És ebben melyik pasinak ne tetszenél?
Én elég husi vagyok,és azért nem tartom magam csúnyának,de tudom,hogy vannak bizonyos rucik,amiket nem engedhetek meg magamnak a párnácskák miatt. Neked legalább emiatt nem kell aggódnod.
A magasságoddal meg tényleg nincs semmi gond,nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!