Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik a jobb befektetés: egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb befektetés: egy 300 ezer forintos gitár vagy egy barátnő?

Figyelt kérdés

Ha vègig gondoljuk a nök sokba kerulnek. Ha nem tudod finanszìrozni, akkor ràd sutik, hogy unalmas vagy, ès megcsal, elhagy valaki màsèrt. Emellett a hisztije a kibìrhatatlan.

Ezzel szemben a gitàr nem flörtöl màsokkal, nem kell elvinni dràga moziba, buliba, ès a nyàvogàsa a legjobb.

Szerinted?

2012. júl. 31. 17:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem kerülnek sokba a nők, illetve vannak pénzéhesek, de nem mindenki.

Mind a kettő egy nagyon jó dolog. Szerintem vedd meg a gitárt, és mellé csajozz is be.

2012. júl. 31. 20:06
 22/28 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen gityót szándékozol venni?
2012. júl. 31. 20:14
 23/28 A kérdező kommentje:

Règebben Fender Stratocastert akartam volna venni, mert nagy Iron Maiden fan vagyok. Mostanàban Ibanezt, vagy Jacksont akarok venni, mert rajongok a thrash metalèrt, ès elkezdtem jobban nyitni a death metal felè.

Szòval olyat keresek, amivel a fenti stìlusok is, ès heavy metal is remeken elöadhatò, meg kènyelmes, ès jòl nèz ki. :D :D

Pl: A Jackson Warrior szurkèben bejön. :)

Sorry a helyesìràsi hibàkèrt kulföldi billentyuzetröl ìrok.

2012. júl. 31. 20:21
 24/28 anonim ***** válasza:
Szerintem egy olyan nőt kell kifogni aki kifizeti neked a gitárt. :D
2012. júl. 31. 21:12
 25/28 anonim ***** válasza:
hát a gitár csak akkor szólal meg, ha te akarod....szóval fogós kérdés..
2012. júl. 31. 21:52
 26/28 anonim ***** válasza:
76%
A gitár. Az ha vigyázol rá 50 év múlva is gitár marad, nem lesz ronda, se ráncos, se narancsbőrös és kövér:)
2012. aug. 1. 11:59
 27/28 anonim válasza:
azért azt is vegyük figyelembe, hogy nem minden nő ugyanolyan. én például nem szoktam nyavalyogni, hogy fizessenek nekem ezt meg azt. van nekem is pénzem, kifizetem. és nem szoktam elvárni senkitől hogy vigyen drága helyekre. nekem megteszi egy séta is, és útközben beülünk valami kávézóba, iszunk egy kávét vagy valami, de nem szükséges svédasztalos vacsi :D szóval semmi extra. a kedves kérdező nézőpontja szerinti nőkre is van egy megnevezés: ribanc :D
2012. aug. 3. 09:28
 28/28 beko toni válasza:
És aztán megvetted a gitárt?
2020. febr. 2. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!