Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak a nálam sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nálam sokkal jobb lányok tetszenek? Miért nem tudok egy szintemhez tartozóba belesni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
"belesni"? Ez már-már hasfelmetsző Jack-es szófordulat volt.
2012. júl. 8. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a bajod hogy nincsen önbizalmad, szedj fel egy kicsit és nem lesz ilyen problémád, hogy azt hiszed hogy nem kaphatsz meg szép lányokat mert azt gondolod túl szépek hozzád
2012. júl. 8. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak a nálad sokkal jobb csajok tetszenek? Tehát leszbikus vagy?
2012. júl. 8. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez van. :/ MIndenki azt mondja válasszak egy csúnya, kövér lányt, azoknál nekem is lenne esélyem, adjam lejjeb az igényeimet, de mégis hogyan , ha undordoom tőlük. :/
2012. júl. 8. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyugi, a zsák mindig megtalálja a foltját.

Nézz szét az utcán a ronda embereknek is van párja. Persze, ha a kövér nők nem jönnek be, akkor keress soványat, de azért tényleg nem árt tudni, hogy kinek hol a helye. De tetszhet majd neked egy kevésbé jó nő is.

2012. júl. 8. 21:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Lehet meg kéne próbálni. Égtem én már nagyobbat is :D.
2012. júl. 8. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!