Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem bombanő annak esélye sincs a külsőre jobb pasiknál?
Úgy értem, hogy nem olyan mint pl. Dukai Regina, vagy Miley Cyrus, Natalia Oreiro...Direkt hoztam fel különböző karaktereket példának. Ha valaki szép, de nem ismert, nincs műmelle, "szép" pisze orra, vagy vastag szája, már felejtős a sportolók (nem feltétlenül ismert sportolóra gondolok), jobb családi háttérrel rendelkezők, sikeres (akár az üzleti életben stb.) pasiknál?
Azért az elég feltűnő, hogy ismert ronda pasi is csak bombanővel jár, de ismert csúnyácska nőnek, nincs feltétlen tökéletes testű/arcú pasija. Vélemények?
Hát ,még sem éltélt úgy igazán.
Szerintem tedd le a gépet és lépj ki az életbe.
"műmelle, "szép" pisze orra, vagy vastag szája"
Szerinted ezektől lesz valaki bombanő? :D Ugyan...
Eleve szubjektív, hogy kinek mi a "bombanő" meg a "külsőre jobb pasi".
A bombanőkről meg az általános véleményem:
Tudod, sem a jóképű pasi, sem a bombanő jelenti mindenkinek ugyanazt, és ehhez még az is hozzá jön, hogy mindenkinek más-más arányban számít a külső meg a belső, és hogy egyáltalán kinek milyen az ízlése külső/belső szempontból... de olyan is előfordulhat hogy valakit személy szerint teljesen átlagosnak gondolsz, minden szempontból, és aztán lehet hogy mégis sokkal különb lesz számodra, mint akárki más....
Én olyat is láttam már, hogy egy nem ismert kövér ronda pasi ment kézen fogva egy bombanővel, és olyat is amikor egy abszolút helyes srác ment egy csúnyácska lánnyal, tehát hogy valójában mindenre van példa, másrészt meg mindenkinek másmilyen emberek vannak a környezetében, tehát itt még szerencséről is szó van, hiszen lehetnének egy sokak által csúnyácskának nevezett nő környezetében több olyan pasi is aki megakarná szerezni, és olyan is amikor egy bombázót, egy férfi sem.... (habár az is igaz hogy sok férfi fél kezdeményezni) és az is igaz hogy nekem nem egy csont vékony nagy műmellű nő számít bombázónak, igaz nekem az arc egy nőnél még fontosabb is mint a testalkat, de testalkatilag fontos az arányosság, mert ha egy (nem kövér) de formásan húsos csajnak vannak természetes aránylag nagy mellei, az jól néz ki, de amikor egy 180 centi magas 50 kilós nőnek vannak hatalmas műmellei, hát az számomra pont hogy taszító, mert aránytalan, és a szilikonos mellek nem is szépek!
Egyébként meg amit írsz, annak az az oka, (kivételek vannak mindig) de általában egy nőt egy férfi a humorával, intelligenciájával, sport teljesítményével, ismertségével, önbizalmával sokkal előbb letud venni a lábáról még akkor is ha az adott csaj nem is gondolja olyan tökéletesnek a külsejét, mint fordított esetben, mert nők között is vannak akik csak izmos állattal jönnének össze, de általánosságban mégis az mondható el hogy sokkal több férfinek van első helyen a külső, mint fordított esetben, az meg már egy más dolog hogy melyik férfinek mi az ideálja....
Én nagyon önbizalom hiányos vagyok, és a mai napig nem tartom magamat szépnek. Ami talán jó, az-az alakom, fenekem, de a melleim nem igazán.
Az orrom sem kicsi és pisze. A szám mondjuk húsos, de ez a kombináció szerintem kicsit duci fejet varázsol nekem.
Ráadásul szemüveges vagyok, de szőke. Ez talán pozitívum.
Kiskoromban nagyon sokat bántottak, csúfoltak, vertek is.
Ez természetesen nagyon önbizalom hiányossá tett.
Akaratosnak, akaratos vagyok. Szerintem egy tökéletes barátom van.
Interneten ismerkedtünk meg. 1 hónap chatelés után pedig találkoztunk Pesten. Azóta együtt vagyunk, ergo 8 hónapja.
Biomérnök (okos), nagyon jól gitározik és egy csomó bandája volt már (ez által sármos).
Csomó barátja van, tökéletes humora, ahogy az ágyban is tökéletes. 22 éves, és ami a leglegfontosabb, hogy rettenetesen hűséges.
Hihetetlen, hogy megtaláltam őt, mert ő az 'álompasi' kategória.
Csak akarat kérdése, meg persze egy kis önbizalom is szükséges. Ezt mondjuk a humoromból nyertem.
"Aki nem bombanő annak esélye sincs a külsőre jobb pasiknál?
Úgy értem, hogy nem olyan mint pl. Dukai Regina, vagy Miley Cyrus, Natalia Oreiro...Direkt hoztam fel különböző karaktereket példának. Ha valaki szép, de nem ismert, nincs műmelle, "szép" pisze orra, vagy vastag szája, már felejtős a sportolók (nem feltétlenül ismert sportolóra gondolok), jobb családi háttérrel rendelkezők, sikeres (akár az üzleti életben stb.) pasiknál?"
Nem ,mert minden porcikájára jut 100 nő amiből jó esetben 1-et kiválaszt, a legjobbat fogja választani ,nem egyet a középmezőnyből.
Mellesleg miért járna neked alanyi jogon egy ilyen pasi?
"Azért az elég feltűnő, hogy ismert ronda pasi is csak bombanővel jár, de ismert csúnyácska nőnek, nincs feltétlen tökéletes testű/arcú pasija. Vélemények?"
Mert nekünk a külső talán fontosabb mint a lányoknak ,de a sikeresség veletek ellentétben cseppet sem izgat minket.
"Mellesleg miért járna neked alanyi jogon egy ilyen pasi?"
No-no, azért ez nem így műkődik, nem jutalom játék ez! Meg nem jogi dolog, hogy alanyi jogon megkapod-e, hékás, ez párkapcsolat! Aki így gondolkodik nyilván egy felszínes, öntelt köcsög!
Kérdező! Nem olyan jó pasik azok a focisták, de akikkel járnak, azok sem bombanők, tök átlagos csajok, vagyis igen van esélyed, csak legyen több önbizalmad. Mellesleg akiket felsoroltál a kérdésedben, azok sem bombanők, most nem részletezném, hogy miért, és hogy néznek ki. Van nagyon sok jó pasi, akik baromi ronda nőkkel járnak, és persze fordítva is. A bombanő nem csak a külső, és mindenkinek mást jelent a bombanő. Csak az agymosottak hiszik az ismert nőkre, hogy bombanők, mikor az életben 1000x jobb nők rohangálnak.
"Mert nekünk a külső talán fontosabb mint a lányoknak ,de a sikeresség veletek ellentétben cseppet sem izgat minket."
De csak a felszínes, érzelmileg, agysejtileg nulla pasiknak, a másik felének fontos még a kisugárzás,az intelligencia, stb. sorolhatnám. Nem csak az, hogy egy párszor megkúrható legyen, aztán eldodom, mint egy darab szart.
Szóval kérdező, van esélyed, mondom, ha jól körbenézel,nem egy sportolónak, de több jó pasinak is, nulla kinézetű a csaja!!! Sok pasi, nem azért jár azokkal a nőkkel, mert olyan jól néznek ki, hanem azért mert ismertek, és ezáltal ők is jobban azok lesznek. De jobb is, ha nem ilyen selejtes pasikra vágysz, keress egy igazi, jóképű, okos, sikeres úriembert, akinek nincs önbizalomhiánya, mert elégedett magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!