Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem bombanő annak esélye sincs a külsőre jobb pasiknál?
Úgy értem, hogy nem olyan mint pl. Dukai Regina, vagy Miley Cyrus, Natalia Oreiro...Direkt hoztam fel különböző karaktereket példának. Ha valaki szép, de nem ismert, nincs műmelle, "szép" pisze orra, vagy vastag szája, már felejtős a sportolók (nem feltétlenül ismert sportolóra gondolok), jobb családi háttérrel rendelkezők, sikeres (akár az üzleti életben stb.) pasiknál?
Azért az elég feltűnő, hogy ismert ronda pasi is csak bombanővel jár, de ismert csúnyácska nőnek, nincs feltétlen tökéletes testű/arcú pasija. Vélemények?
Attól függ, kit tartunk bombanőnek. Az általad felsoroltak számomra nem bombanők, meg azok sem, akiket a média kikiált ilyen-olyan bombanőnek, meg gyönyörűnek, aztán egy kalap szart nem érnek!
6/13: te is jól megválaszoltad. Javaslom pszichológiát ne tanulj, inkább kezeltesd magad! "A normális pasiknál elég külsőre a 8-9-es" Ja, a többi meg húzza le magát a wc-n. "Mindenki kategórián felül akar vadászni" Szerintem menj ki az életbe, és nézz körül!
Kíváncsi lennék, akik ilyen válaszokat adnak, azok hogyan nézhetnek ki, és milyen barátnőjük lehet. Van egy olyan érzésem, hogy semmilyen, mert az életben nem voltak még egy normális nőjük, csak így virtuálisan élvezkednek a képernyők előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!