Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek melyik a jobb?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a jobb? (társkeresés)

Figyelt kérdés
Összegyűjtöttem a netről vagy 10-15 társkereső címét. Szerintetek melyik a jobb: ha mindegyikre felregisztrálok kb. egy időben, vagy ha szépen sorban megyek és egyszerre csak egy helyre regelek fel? Azért vagyok bizonytalan, mert azért azt sem szeretném, hogy minden oldalon az én adatlapomba fussanak, az kicsit olyan szánalmas, nem?

2012. júl. 29. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
ez így is szánalmas.mindegy, melyik verziót választod.
2012. júl. 29. 17:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem az a szánalmas, aki csak ül a babérjain otthon, és sír, hogy nincs pasija/nője. Most őszintén, tele van ilyen emberekkel a GYK. Én legalább nem siránkozok, hanem tenni akarok a saját boldogulásomért!
2012. júl. 29. 17:45
 3/3 Hole Hunter ***** válasza:

Egész nyugodtan regelj fel mindegyikre. A nagy számok törvénye alapján esetleg hamarabb lesz jelentkező. Jól teszed, hogy próbálkozol. Ahogy elnézem manapság igen nehezen ismerkednek az emberek. Bár a bizalmatlanság is jogos...

Sok sikert!

2012. júl. 29. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!