Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem háborít fel, hogy hiába van sok szép lány, ha mind jellemre ronda?
Szerintem is sokszor így van....
A szépség meg nem szubjektív. Ezt azok találták ki, akik csúnyák.
A Vatikáni Múzeum szép. Még akkor is szép marad, ha valakinek nem tetszik. Ezt nem lehet megmagyarázni, így van. Hasonlóképp: igenis ki lehet választani a szép fiúkat/lányokat. Ők akkor is szépek lesznek, ha éppen valakinek nem tetszenek...
A kérdésre visszatérve: szerintem az igazán szép lányok legtöbbje tudja magáról, hogy szép. Tehát illegetik-billegetik, kéretik magukat; kihasználják, hogy legyeskednek körülöttük a fiúk, válogatnak, mert "megtehetik". Sokszor azonban a körülöttük lévő fiúk "gyűrűjétől" nem látják meg a többi szép (és normális) srácot. Ez jellemromboló. 28F
Szép az, ami érdek nélkül tetszik. (Kant)
Na most ha nekem valami nem tetszik, akkor az per definitionem nem lehet szép.
Ez így erős túlzás! Kérdés csak az, hogy mihez képest ronda a jellemük, és a te lelki paramétereid milyenek, hogy ezt a kijelentést megtehesd irányukban? Ha a tökéletesség oly magas szintjén állsz akkor persze...
Sokféle külső és belső jellemvonás, és ezeknek kombinációja, létezik. Az hogy a pont neked speciálisan tetszővel nem találkoztál még, az még nem biztos, hogy nem is létezik.
Bár azt én is észrevettem, hogy a külsőleg vonzó lányok sokszor felszínesebbek, de ennek oka lehet az is, hogy azt tapasztalták, hogy a külsejükkel elérhetnek/áthidalhatnak dolgokat. Viszont ebben azok hibáztak, akik ezt elhitették velük: főként a férfiak. Ők meg csak esendők, és elhiszik.
De semmi gond sincs ezzel, csak legfeljebb nem ők a te célközönséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!