Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnak is bejönnek a hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is bejönnek a hosszú hajú pasik? Esetleg van itt, olyan srác akinek hosszú haja van?

Figyelt kérdés
Én nagyon izgatónak találom ha egy pasinak hosszú haja van.Ti hogy vagytok vele?
2012. júl. 31. 01:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én imádom a hosszú hajú pasikat!! Páromnak is háta közepéig érő gyönyörű haja van :$ Nekem rövid hajú pasi nem kéne az biztos. Egyszer álmodtam olyat, hogy párom levágatta a haját full rövidre... esküszöm rémálomszerű érzésem volt, sírtam is az álmomban, de még amikor felkeltem és eszembe jutott akkor is.

Mondjuk én rocker csaj vagyok és ezért a rocker pasik jönnek be. De nekem nem elég, hogy hosszú haja van, legyen szakálla, borostája is! :))))

2012. okt. 6. 18:15
 22/23 anonim válasza:
Azért nem találtam még magamnak pár sajnos, mert imádom a hosszú hajú pasikat:-) Nagyon!!!Sokkal vonzóbbak, mint a rövid hajúak. A pasijaim majd 80%-a hosszú hajú volt, amikor Pestre költöztem, sajna egyel sem hozott össze a sors, de kivárok:-)
2012. okt. 14. 13:15
 23/23 anonim válasza:
Nekem hosszú göndör, gubancos hajam van, amit már több mint 3 éve növesztek. :) Sokan irigylik, és imádom ahogy a lányok nem tudják megállni hogy megtapizzák. :D 26F
2012. nov. 4. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!