Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma hazafele a buszon 5! srác is megnézett, de mindegyik tök hosszú ideig. Mi oka lehet?
nyilván szemeztem már srácokkal buszon, de egy az, hogy egyszerre (fél órán belül 5en) is megnéztek alaposan...volt aki csak rám mosolygott 2xer de olyan is volt aki végig nézett...
alig vártam, hogy haza értjek-azt hittem valami van az orromon vagy ilyesmi...
szerintetek mi oka lehetett, ti miért néztek meg lányokat a buszon?
egy átlagos lány vagyok külsőre, azért is nem értem:D
Elsőre azt mondtam volna, hogy biztos rohadt hosszú az út :D
De csak fél óra... ok az se kevés. Hányan is voltak a buszon? Ha valakinek az arcában állsz konkrétan, akkor nehéz nem rád nézni :D
Komolyan, 5 pasi bámul meg, és most még kell a lelkednek hogy 25 ideírja, hogy " bíííztos mert aaannnyira szexi vagy! :))) "
Egyébként nyilván vonzóbb vagy mint bármi más amit egy buszban lehet nézegetni. Most örülsz?
Komolyan kérdeztem!
Ti akkor néztek meg egy lányt ha bejön, vagy lehet csak azt nézitek, hogy de csúnya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!