Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mennyire jön be egy hosszú hajó srác?
Szeretnék magamnak vmi karaktert, hogy ne nézzek ki úgy, mint bármelyik másik srác a suliban (16 vagyok), meg szerintem jól is állna... szerintetek mennyire szexi a hosszú haj?
de leszóló válasz előtt, pl. arcszőrzettel kombinálva más? ha igen, mennyire?
(csajok válaszát várom)
Ha ápolt, akkor nekem NAGYON bejön. :D
Arcszőrzettel is szexi, de csak akkor, ha nem pehelybajusz, mert az viszont kiábrándító. (:
16/L
én a hosszabb hajú fiúkat részesítem előnyben :D persze ápolt legyen, ne egy zsírgombóc.
15l
attol függ mennyire hosszu:D
ha kb az orrod vonaláig ér akkor az nagyon jó*-*'
de ha nem ilyen deszkás hanem inkább rockkeres akkor inkább felejtős a dolog. :D
"Szeretnék magamnak vmi karaktert."
Szuper.Pluszpont.
"mennyire szexi a hosszú haj?"
Hát lánynak az,de én úgy értelmeztem,hogy srác vagy.Annak nem kell szexinek lenni.
"arcszőrzettel kombinálva más? "
Hát ja,mindenképpen férfiasabb,idősebbnek fogsz látszani tőle.
Ne vidd túlzásba,ne légy ápolatlan,loncsos,tróger,szóval a hosszú haj,szakáll csak akkor mutat jól,ha "gondozva" van.Van akinek jól áll ez a stílus,próbáld ki.
Nekem megmondom őszintén nem jön be, ha egy pasi hosszú hajú. Báár attól függ, hogy milyen hosszú, de a vállig érő már nem annyira.:( Olyan viszont jó, amilyen Sebestyén Balázsnak van=) Az tökéletes:)
Egyébként ha jól áll, akkor nyugodtan növeszd meg, de pl. én egy picit kiábrándítónak tartom a hosszú hajat.
:( :)
köszi válaszokat!
de természetesen én is úgy értettem, hogy ápolt a haj! fene akar csöves rocker lenni... legalábbis én biztosan nem
Sebestyén Balázst pedig nem favolom igazán :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!