Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, nektek mennyire jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek mennyire jön be egy hosszú hajó srác?

Figyelt kérdés

Szeretnék magamnak vmi karaktert, hogy ne nézzek ki úgy, mint bármelyik másik srác a suliban (16 vagyok), meg szerintem jól is állna... szerintetek mennyire szexi a hosszú haj?

de leszóló válasz előtt, pl. arcszőrzettel kombinálva más? ha igen, mennyire?

(csajok válaszát várom)

2010. febr. 7. 20:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Én fiu vagyok, nekem csak a hajo lányok jönnek be.=)
2010. febr. 7. 20:43
 2/30 anonim ***** válasza:

Ha ápolt, akkor nekem NAGYON bejön. :D

Arcszőrzettel is szexi, de csak akkor, ha nem pehelybajusz, mert az viszont kiábrándító. (:

16/L

2010. febr. 7. 20:44
 3/30 anonim ***** válasza:

én a hosszabb hajú fiúkat részesítem előnyben :D persze ápolt legyen, ne egy zsírgombóc.

15l

2010. febr. 7. 20:46
 4/30 anonim válasza:
0%

attol függ mennyire hosszu:D

ha kb az orrod vonaláig ér akkor az nagyon jó*-*'

de ha nem ilyen deszkás hanem inkább rockkeres akkor inkább felejtős a dolog. :D

2010. febr. 7. 20:47
 5/30 anonim ***** válasza:

"Szeretnék magamnak vmi karaktert."

Szuper.Pluszpont.

"mennyire szexi a hosszú haj?"

Hát lánynak az,de én úgy értelmeztem,hogy srác vagy.Annak nem kell szexinek lenni.

"arcszőrzettel kombinálva más? "

Hát ja,mindenképpen férfiasabb,idősebbnek fogsz látszani tőle.

Ne vidd túlzásba,ne légy ápolatlan,loncsos,tróger,szóval a hosszú haj,szakáll csak akkor mutat jól,ha "gondozva" van.Van akinek jól áll ez a stílus,próbáld ki.

2010. febr. 7. 20:48
 6/30 anonim ***** válasza:

Nekem megmondom őszintén nem jön be, ha egy pasi hosszú hajú. Báár attól függ, hogy milyen hosszú, de a vállig érő már nem annyira.:( Olyan viszont jó, amilyen Sebestyén Balázsnak van=) Az tökéletes:)

Egyébként ha jól áll, akkor nyugodtan növeszd meg, de pl. én egy picit kiábrándítónak tartom a hosszú hajat.

:( :)

2010. febr. 7. 20:48
 7/30 anonim ***** válasza:
26%
trombi?
2010. febr. 7. 20:50
 8/30 A kérdező kommentje:

köszi válaszokat!

de természetesen én is úgy értettem, hogy ápolt a haj! fene akar csöves rocker lenni... legalábbis én biztosan nem

Sebestyén Balázst pedig nem favolom igazán :P

2010. febr. 7. 20:53
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
A rockerek nem csövesek,te kis szemtelen:):):):)
2010. febr. 7. 21:05
 10/30 A kérdező kommentje:
jaj, nem úgy értettem! úgy értettem nem akarok olyan rocker lenni, aki csövesnek néz ki! nem általánosítottam!
2010. febr. 7. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!