Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti örültök, ha kaptok a pasitoktól rózsát vagy valami kis apróságot?
Nagyon friss a kapcsolatom egy lánnyal, de úgy érzem, ebből komolyabb dolog lesz. :)
Elutazott pár napra és amikor találkozunk, arra gondoltam, hogy meglepném egy szál rózsával. Azonban ő nem szereti, ha pénzt költök rá.
Ennek ellenére jó ötlet szerintetek?:D
17/F
szerintem ezt nagyon aranyos!:) lennék a barátnőd helyében:D
sokáig!:)
a vágottvirágot rühellem.
az ajándékozást sem szeretem... egyedül azt a típusú ajándékot szeretem, mikor valaki meglát valamit, amiről rögtön én jutok eszébe és azért kapom. ha valaki úgy indul neki hogy "na veszek neki vmi ajándékot" az már nem jó... ha mindenképpen alkalomból kapok, akkor szeretem ha valaki készít valamit, sajátkezűleg. ingyen.
Én sosem kaptam még ajándékot fiútól. Jó persze nőnapra kapok virágot a férfi rokonoktól meg ilyenek, de úgy még nem kaptam ajándékot fiútól.
De nagyon jól esne, egy szál rózsának pedig tényleg nagyon örülnék.
16/L
"a vágottvirágot rühellem.az ajándékozást sem szeretem."
"én sikítva menekülnék. utálom a romantikát, meg ha adsz egy rózsát az azt erősítené hogy leköteleztem magam melletted. "
Uramisten! Mi bajuk van manapság a lányoknak?
Lehet, régimódi vagyok. :D
Egyébként ő sem az a romantikus alkat, szóval tényleg jobb, ha várok még ezzel.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!