Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek volt már olyan h elundorodtatok a pasitoktól?
az excsajom undorodott tőlem d*gás közben.
jólesett amikor elmondta..
Nem igaz, hogy nem lehet megjegyezni, hogy a sex nem magyar szó. Bakker, szex a neve. Tanuljátok már meg.
Mondjuk én fiú vagyok de még nem volt olyan, hogy undorodtam volna a barátnőmtől.
ha undorodik valaki a barátjától szex közben az azért lehet, mert nincs rá felkészülve vagy nem elég érett, és ezért nem élvezi, amikor abarátja liheg fölötte, esetleg ráizzad.
velem csak olyan volt, hogy amikor felettem lihegett, akkor túl vad és ijesztő volt számomra, nem volt jó. mondtam neki, hogy várjunk. várt rám... azóta már nincsenek ilyen érzéseim, 3 éve járunk. :)
nem igaz, hogy nem lehet felfogni egyeseknek, hogy a szex latin eredetu szo! hasznaljatok helyette kozosulest, szeretkezest, dugast, kefelest...OMG!
az izzadsagrol jut eszembe. a csajomat inkabb jobban felizgatja, ha mindketten izzadunk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!