Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mennyire jön be egy hosszú hajó srác?
Figyelt kérdés
Szeretnék magamnak vmi karaktert, hogy ne nézzek ki úgy, mint bármelyik másik srác a suliban (16 vagyok), meg szerintem jól is állna... szerintetek mennyire szexi a hosszú haj?
de leszóló válasz előtt, pl. arcszőrzettel kombinálva más? ha igen, mennyire?
(csajok válaszát várom)
2010. febr. 7. 20:42
11/30 anonim válasza:
en szemelyszerint oda vagyok a hosszu hajert.a baratomnak hosszab haja volt,mint nekem.(az enyem majdnem a hatam kozepeig er).szoval hajra.;)
12/30 anonim válasza:
...én a tengeralattjárókat jobban csípem.
13/30 anonim válasza:
Nekem alap, hogy egy fiúnak hosszú haja legyen. Minimum vállig érő. Nekem ez a fétisem. :D
14/30 anonim válasza:
16F vagyok én is :D Hát nekem váll alá érő hosszu szőke hajam van. Rocker vagyok de mégis ápolom a hajam. Én sok visszajelzést kaptam már a csajoktól hogy tetszik nekik a hajam. Szóval egy próbát megér ember ;)
15/30 anonim válasza:
Én is 16F vagyok. Nekem is hosszú a hajam. Váll alá érő. Copfba kötve hordom. Fekete haj, gondozott. A lányok is kedvelik. 1 nem kedvelte, akit én szerettem...:P
16/30 anonim válasza:
nekem semennyire. a sportos/katonás frizura jobban tetszik. 18/L
17/30 A kérdező kommentje:
22:02: hosszú, szőke haj...16 év...rocker...
basszus, csak nem Edward Elric vagy a Fullmetal Alchemist-ből???? :D
2010. febr. 8. 14:33
18/30 anonim válasza:
olyat én nem nézek... :D :D :D :D
19/30 A kérdező kommentje:
pedig kísérteties a hasonlóság... :DD
mindegy, nem fárasztalak, tesó :P
úgyse itt van ennek a helye
a választ pedig köszi
2010. febr. 8. 20:15
20/30 anonim válasza:
nekem nem jönnek be egyáltalán a hosszú hajú fiúk sztem t
nagyon lányos...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!