Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, nektek mennyire jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek mennyire jön be egy hosszú hajó srác?

Figyelt kérdés

Szeretnék magamnak vmi karaktert, hogy ne nézzek ki úgy, mint bármelyik másik srác a suliban (16 vagyok), meg szerintem jól is állna... szerintetek mennyire szexi a hosszú haj?

de leszóló válasz előtt, pl. arcszőrzettel kombinálva más? ha igen, mennyire?

(csajok válaszát várom)

2010. febr. 7. 20:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
lányos? xD :D Hahah
2010. febr. 9. 20:45
 22/30 anonim ***** válasza:
nem azért, de a férfiak is mindig hosszú hajat viseltek, csak az utóbbi 2000 évben lett divat, hogy rövid a hajuk. A katonáskodás miatt.
2010. febr. 9. 21:20
 23/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szexi a hosszú haj.Főleg arcszőrzette:P imádoom:P A barátomnak is hosszú haja van meg szakálla.
2010. febr. 15. 17:59
 24/30 anonim ***** válasza:
21%
fúj, csufi és már nem divat. inkább a ruháidon vadulj
2010. febr. 15. 18:19
 25/30 anonim ***** válasza:

Hát ez több mindentől is függ.Szerintem kérdezz meg egy fodrászt hogy mi a véleménye.

L18

2010. febr. 15. 18:30
 26/30 anonim ***** válasza:

nekem nagyon nem tetszik a hosszu haj..(pasikon)

nagyon ritka az ha egy fiúnak jól áll..max ha minden nap beállítod ugy h jolálljon.. de a legtöbb srác akinek log csak a hosszu haja.. uhhh az nagyon gáz.

elöttem valaki irta h öltözz másképpen..

szerintem is.. válts stilust.. nekem a sportos laza srácok jönnek be mint ahogy a legtöbb csajnak..

2010. febr. 15. 18:42
 27/30 anonim ***** válasza:
43%
Amelyiknek hosszú a hajója, az tuti befutó minden nőnél.
2010. febr. 15. 18:57
 28/30 A kérdező kommentje:

nem vagyok öltözködő típus...farmer, póló, kardigán - semmi extra

sportos pedig végképp nem vagyok XD

szal inkább nem hangsúlyozom ki, milyen sovány vagyok

2010. febr. 15. 19:17
 29/30 anonim ***** válasza:
Imádom a hajo fiúkat főleg ha lapátfűle van és a tenyere is olyan mint egy evező
2010. febr. 15. 21:11
 30/30 anonim válasza:
70%
A rövid és kicsit kócos, a kopasz és a kakastaréjként zselével elöl fölemelt haj kiment a divatból. A hosszu hajjal lazábbnak nézel ki, a legtöbb lány pedig bírja a laza srácokat.
2010. febr. 15. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!